Legalább 40 német, francia és belga gasztrofanatikust vettek őrizetbe a szakács Eb-n. Hét készenléti rendőr megsebesült az összecsapásokban.

bocuse fight

A Hungexpon zajló verseny mai napjának kezdetén viszonylag visszafogott volt a szurkolás, ám a délelőtt folyamán a kiégett sommelier-ekből álló francia ultrák egy csoportja megpróbált az olaszok csoportja előtt sous vide-olni, amit az éppen villásreggeliző belgák sem néztek jó szemmel. Ekkor előkerültek a rozsdás fokhagymanyomók, valamint a kiegyenesített szószoskanalak és a csoportok egymásnak estek.

A készenléti rendőrség helyszínre kiérkező gasztroalakulata könnyű pezsgőkkel próbálta békíteni a feleket, de végül őrizetbe kellett venni a hangadókat és bevetni a ’69-es évjáratú Chateau de Maximilian könnygázt, valamint néhány kaniszter vargányafüstöt. Több rendőrnek azonban így is eltört a bagettje, valamint számos pastrami is a földre került.

A versenyt szerencsére nem zavarta meg az incidens.

25 KOMMENT

  1. Tessék mondani, a Hírcsárda kegyvesztett lett az Index.hu-n, vagy szerződést tetszettek bontani egymással? Mert már csak a FB-on értesülök e nagyon jeles sajtótermék megnyilvánulásairól, ez csak ma tűnt fel.

  2. “Ekkor előkerültek a rozsdás fokhagymanyomók, valamint a kiegyenesített szószoskanalak és a csoportok egymásnak estek.”

    Hiteles információk szerint az eltört uborkagyaluk is szörnyű pusztítást vittek végbe.

  3. Ha Amerika partjainál nyalogathatják a tenger smaragzöld hullámai Nyugat-Indiát, akkor lehet mondani, hogy Magyarország, Románia, Moldávia, Ukrajna, Bulgária területén símogatja a hűs tavaszi szellő Kelet-Panamát?

    • @tobias2, ” nugát-india ”
      Te már olyan öreg vagy, hogy haladhatnál a koroddal!
      Az a világkép már elmúlt, mert beleavatkoztak az amerikaiak, akiket annyira szeretsz.
      Ez itt pedig nem Panama, hanem a jövő tudatos gazdasági modellje, amit mindenki imád.
      Te is meg lennél elégedve, ha itt élnél és bevennének a buliba.

  4. Valahol Európa egyik vezető országában, egy cigánysoron is megrendezték ezt a bukuzos izét, Ráhel hercegnő tudta nélkül.
    A nyerő, özv Kolompár Orgonán Béláné lett:
    http://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–hM0P_vWU–/6rOtMVW3lna9ciPos.jpeg
    Ezzel a versenyművével:
    http://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–HQ1ZbMAS–/6rOtN5jj3HFwciPos.jpeg
    Az Orbán és Mészáros család levélben gratulált, amiért majd be kell utazni a nyertesnek a 25 km-re lévő postahivatalba.
    Forrás: 444.hu

  5. Karinthy Frigyes ír egy szerkezetről, amelyen nyomógomb van, és ha megnyomják, előugrik egy másik nyomógomb, amit szintén meg lehet nyomni.

    De az milyen szerkezet, amin van 10 nyomógomb, és amelyiket megnyomják, egyből eltűnik. A gombokat sorban megnyomogatva teljesen letisztult formát kap a szerkezet.

    Erről lehetne modellezni a HCs-t is: amelyik témához hozzászólnak, az köddé válik iziben! SShPffff… Idővel a világ legletisztultabb webhelyévé válik így a HCs!

    Szerkesztők, mi a tér??

    • @tobias2, tárgy: tér
      A tér a fizikában egy matematikai modell, az anyagi tárgyak kölcsönös helyzeteinek halmaza az a 3 vagy több dimenziós viszonyítási rendszer, amelyben a testek és események viszonylagos helye és iránya megadható. A klasszikus Newton-féle mechanikában a tér az Euklideszi geometriából ismert 3 dimenziós koordináta-rendszer, amelynek dimenziói nem tartalmaznak görbületet. A relativitáselméletben a tér és idő egyesül egy 4 dimenziós Minkowski-térben téridővé, amelyben az anyag tömege viszonylatában a tér dimenziói elhajlanak, és nem egyenes, hanem görbe alakot vesznek fel.

  6. Botrány, hogy angol nevű ételeket főznek Magyarországon! Minek ilyen amerikai vacakokat főzni az ősi magyar ételeink, mint például a paprikás krumpli meg a kukoricapuliszka helyett?!

    #botrány #magyarseggbemagyarlófaszt #amerikaikaja #őshonos #rohadtkolumbusz