A pénzügyi helyzet stabilizálása miatt szánja rá magát a technológiai világcég az új fejlesztésre.

apple vezetekes

Az Apple napokban nyilvánosságra hozott legutóbbi negyedéves eredményei a bevételek jelentős csökkenését mutatják, ezért a Cupertino-iak minden erejüket a következő “killer” készülék kifejlesztésére fordítják az év hátralévő részében.

A hírt maga Tim Cook jelentette be az Apple dolgozói előtt egy tegnap esti rendezvényen. “Nézzétek, a következőre jöttünk rá a board meetingen. Régen ugye jól ment az Apple-nek. És amikor jól ment nekünk, akkor milyen telefonok voltak? Vonalasok. Most elkezdett rosszul menni, mert most milyen telefonok vannak? Mobilok? Logikus tehát, hogy ha ismét jó eredményeket akarunk mutatni a befektetőinknek, akkor a vonalas készülékekre kell ráállnunk.”

Egy igazi csúcsminőségű Apple tárcsázós telefonnal vágunk vissza a bennünk kételkedőknek.

A telefonról egyelőre nem sokat lehet tudni, de szakértők szerint egy force-feedbackes, speciális lyukas tárcsázós modellről lehet szó, eredeti szén mikrofonokkal. A világon elsőként a készülékkel fényképezni nem lehet, verekedni viszont igen. A telefon várhatóan 5, 10 és 15 méteres vezetékkel lesz rendelhető $649, $749.00 és $849.00-es áron. A készülék világszenzációnak ígérkezik abban a tekintetben is, hogy az akkumulátor élettartamát úgy sikerült az Apple mérnökeinek szinte végtelenre növelniük, hogy egyáltalán nem raktak a telefonba, így megszűnik a folyamatos töltőre dugdosgatás is.

A készülék dizájnjáról is csak sejtések vannak (lsd. illusztrációnk), de valószínűleg a megszokott magas minőségű zöld polikarbonát borítást kapja, a tárcsázó pedig gorilla glass mintázatú ütésálló polisztirolból készül (lásd még a készülék verekedési tulajdonságait).

4 KOMMENT

  1. A hír hatására, látva a kommunikáció fejlődésének legújabb irányát, a nevét és a nemét eltitkoló gázügyi kormánymeghízott álomtitkár, megalapította a Puskás Tivadar Akadémiát, is. A telefonközpontos kiszassonokat és melléktermékként, gyufagyári munkásnőket képző új egyetemet Felcsúton, a Stadion és az Arborétum kisvasúti pályaudvarok közti, egyenlőre államviktor tulajdonában lévő, fűtött, zöldmezős részen építi fel, ahol már a drón se jár. A két akadémiát közvetlenül összekötő kisvasút egy eddig rejtett funkciójával remények szerint hozzájárul a Kárpát-medence magyarok általi visszanépesítéséhez, is.