Tanársztrájk: a parlamenti pártok is szolidárisak

5
4,109

Mi is egyetértünk a pedagógusok követeléseivel, ezért a mai napon minden képviselőnk csatlakozott a munkabeszüntetéshez” – áll a Fidesz-KDNP közleményében.

Screen Shot 2016-04-20 at 15.22.49

Hasonló közleményt adtak ki az ellenzéki pártok is. Kiküldött tudósítónk beszámolója szerint a Parlament pihenőszobáiban van néhány tucat képviselő, kávéznak, sorozatokat néznek, a KDNP-s honatyák pedig a legújabb boltbezáró-abortuszbetiltó szimulátorral játszanak.

Mint az ott lévő képviselőktől megtudtuk, így teljesen vállalható volt a parlamenti munkanapjuk, még az igen gombot sem kellett kényszeresen nyomkodni. “Valószínűleg nem egyezünk meg semmiben a tanárokkal, minden marad a régiben, így folyamatosan szolidári… szolidálha…szolidaríthatunk a remélhetőleg egyre többet sztrájkoló pedagógusokkal” – mondta egy nevének hallatán magát elszégyellő kormánypárti politikus.

Kidoboltatik

A legtöbb képviselő viszont otthonról sztrájkolt, sőt volt, aki ma egész nap nem is lopott semmit.

5 KOMMENT

  1. Én is egyetértek a pedagógusok követeléseivel, ezért a mai napon én is csatlakoztam a munkabeszüntetéshez! De ez nem jelent semmit, mert nyugdíjasként egyébként sem szoktam dolgozni! Ugyanez igaz a parlamenti képviselőkre is!

    #énisénis #nyugdíjassztrájk #naplopósztrájk

  2. A magyar kormány űrkutatási program keretében kutatja, hogy van-e űr a Maroson. Mivel a Maros űrtartalma jelentős, világhírű eredmények várhatók a projekttől.

    A magyar űrhivatal szakértői aranyos kis falut álmodtak a Maros partjára, amely lehetővé teszi a tudományos kutatást és a bámészkodást, emellett fogadhat boldog vakációra érkező űrkutató turistákat is.

    Az űrhivatal reményei szerint ebbe a projektbe bekapcsolódnak az Európán kívüli nagy nemzetek, például Kína, India, Japán és az USA is. Az együttműködés lehetővé tenné, hogy minden ország azzal a technológiával járuljon hozzá a projekthez, amelyben a legjobb. Magyarország várhatóan megpatkolt közbeszerzési programokkal járul majd hozzá a projekt kiemelkedő sikeréhez.