UNESCO-nagykövet lesz Vajna Tímea

17
9,492

Jószolgálati nagykövet lesz Vajna Tímea, akit – a hivatalos indoklás szerint – a társadalmi ügyek iránt mutatott érzékenysége és magas fokú empátiája tesz erre alkalmassá.

timike

A magyar filmpápa felesége a tervek szerint többek között napi két Instagram-fotóval segíti a kevésbé szerencsés helyzetben lévőket, szépia filtereket küld a háborús övezetekben élőknek, hogy a lerombolt házaikról megfelelő képeket csinálhassanak. Valamint wellness tippeket ad közel-keleti menekült gyerekeknek hogy a menekültség fáradalmait kipihenjék, ugyanis – ahogy ő fogalmaz – „ilyenkor fontos a pihentető alvás“.

Kidoboltatik

timike2

A rossz dolgok, nem maguktól rosszak, hanem a körülmények teszik őket azzá. Éppen ezért, én abban hiszek, hogy a körülményeket jóvá kell tenni és akkor a dolgok jobbá válnak. Kivéve az afrikaiaknak, mert ott kevés a víz, és nincs elég wifi” – kommentálta kinevezését Vajna Tímea.

17 KOMMENT

 1. Az MTA Nyelvtudományi Intézete jóváhagyta a Magyar Csavarkamara javaslatát, hogy a régi, rozsdás csavaranyákat hívják csavarnagymamának, vagy röviden nagyinak. A jövőben várhatóak a gépész foglalkozásúak rétegnyelvében a következő és hasonló fordulatok: “Flexeld le a nagyit”, “Rágyógyult a nagyi a verdára”, “Lecseréljük a nagymamát”.

 2. Bizony mondom néktek: az vesse rá az első nagykövet, aki bűntelen közületek.
  János 8:11-1, hajóvonták találkozása tilos.
  Eredj parázna asszonyállat, én sem ítélkezem rajtad, de azért menj el egy vesekő szűrésre,
  mer az Isten nem a botját veri.

 3. Azt tudtuk, hogy egy nagyk…izé…szóval nagykövet típus a Timicica.
  Nevelés, kultúra, tudomány, ez a három terület, ahol maradandót képes alkotni.
  Mekkora kupi lett a TV2-ből is, ahol nem a bútorokat cserélik.
  Nademár az egész UNESZCO-val orgabnizáljon jószolgálatilag, az azért mégis túlzás.
  Hát ez van, amikor vén az uracska.

 4. Tisztelt Vajna Tímea Nagykövet Asszony!

  Gratulálok a Nagykövet Asszonynak a kinevezéshez! Jól mondja a Nagykövet Asszony, hogy a körülmények teszik rosszá a rossz dolgokat, az elmúlt nyolc évben sajnos ezt mindenki a saját bőrén tapasztalhatta! Az afrikai éhezésről is Gyurcsány Ferenc és az elmúlt nyolc év liberálhazaáruló ámokfutása tehet! De Tímea Asszony kinevezésével biztos vagyok benne, hogy Afrikában is csökkenni fog a rezsi és működni fognak a reformok! Hajrá Tímea Asszony, hajrá Afrika!

  #grat #jólmondja #elmúltnyolcév #gyurcsány #hazaáruló #rezsicsökkentés #működnekareformok #hajráhajrá

 5. A bronchosaurus a gipszkor jelentős ragadozója volt. Mindössze 0,00052 singes átmérőjével könnyen befészkelte magát más bronchosaurusok légzőszerveibe, azokat kb. negyed fényév alatt elsavanyította és megemésztette. A gazdaállat utolsó erőfeszítésével még szült két utódot, amelyek egyike a támadó légszőszerveibe fészkelte be magát, míg a másik új gazdaállatot keresett magának. Mintegy másfél földtörténeti korszak elteltével a bronchosaurus populáció így olyannyira elszaporodott, hogy elhalt egyedei egész hegységeket formáztak. Legújabb geológiai kutatások bebizonyították, hogy a Badacsony orgonasípjai valójában a bronchosurusok kőkemény emésztőszerveinek maradékai. Fülünket az orgonasípokra tapasztva ma is hallhatjuk a bronhosaurusok jellemző emésztési hangeffektusait.

 6. Timicica hatására a Juneszcsó két új magánjellegű felsőoktatási közintézmény alapítását kérte a magyar nemzettől, de izibe. Az egyik a Rezsicsökkentési Egyetem lesz, Rezsi N Szilárd magán-díszrektorlásával, a másik a Migráncs és Terrorelhárítási Egyetem Hajdujudú János egyszemélyi erős rektorlásával. Az egyetemeken megindul a három hetes átfutású RCsD (rezsicsökkentő doktor) és TeHD (Terrorista elhárító doktor) képzés. Az új doktoranduszokat még írni, olvasni és talán számolni is megtanítják majd, a sport doktorokhoz hasonlóan. A magyar adófizetők 1600 milliárd forintot ajánlottak fel erre a világon egyedül álló tudományos központok megvalósítására, még a 2014-es választások alkalmával, ha emlékeznek rá.
  Hijába na, a kiművelt emberfők magas koncentrációja a hajtóanyaga a magyar reformoknak, és erre még büszkének is kell lennünk.

 7. Az UNESCO egyenlőre nem nyilatkozik az új, világra szóló magyar vasútépítési találmányról, melyet a híres magyar vállalkozó zseni, VépD (vasútépítő doktor) Mészáros & Mészárosné Lőrinc Lőrinca dolgozott ki. Az új eljárás szerint a vasúti pálya építésekor vasúti síneket is le kell rakni. Ez ugyan kicsit drágítja a közbeszerzést, de az üzemeltetés során bőségesen megtérül a köccség. Hijába na, ha a magyar szürkeállomány munkába lendül, nincs ellenfele.

 8. A NATO stratégiai nehézbombázókat telepített Pápára a korrupció ellen harchoz. A harc eredményességét az EÁ új generációs atomfegyverei garantálják. Az 1 megatonnások neve “Demokrácia”, a 3,3 megatonnásoké “Szabadság”. Jelenleg vizsgálják, hová tűnt 750 kilotonna a „Demokrácia” és 2,5 megatonna a “Szabadság” bombák hatóerejéből.

 9. A Kormány létrehozta a Központosítást Központosító Hivatalat azzal a feladattal, hogy 2010. január 1-ig visszamenőleg hozzon létre egy Központi Központot. A KK feladatköre az élet minden területét felöleli, és csak a Szent Koronának tartozik felelősséggel. Egyszemélyes Kuratóriuma évente egyszer tart közgyűlést a Pilisi Szent Csakra szent szívében. Ügyrendjét titkosított szabályzat határozza meg, amelyet emberi szem soha nem láthat. Ennél többet nem lehet tudni létezéséről.