A TV2 hanyatló nézettsége miatt online erősít a kaszinó- és filmpápa.

201604-bustandy„Büszke vagyok arra, hogy az egomi pitbull mától a portfóliónkat erősíti, Kordik úr YouTube-csatornáját mintegy tízszer annyian nézik, mint a TV2 legsikeresebb műsorait”– indokolta a Real Trill Music kiadó felvásárlását Andy Vajna. Arra a kérdésre, hogy hogyan egyeztethető össze a keresztény-konzervatív értékekkel az olyan dalok, mint a Megeszik a gecimet, Vajna csak annyit mondott: „héterekkel nem foglalkozunk, mi mindig csak az igazat lökjük”.

A filmmogul egyébként méltatta az esztergomi rappert, kiemelve, hogy közös bennük a fekete, kétes forrásból származó autók, a fiatal nők és az ellenségek gyalázásának szeretete. Ráadásul a kiadónál máris elkezdődtek a változások: szólólemezt kaphat Berki Krisztián és Hajdú Péter, emellett a kiadó különösen fontosnak tartja a „kifordulós kutyák megregulázását”, vagyis Friderikusz és a kirúgott-távozott munkatársak „kemény, erős vizuállal megtámogatott beefnótákra számíthatnak”.

3 KOMMENT

  1. Van lesz kici gond ez a poszt nektek belétek irgum-burgum.
    1. Ísztergom nem van retper! Bang! Csak van bazilika, nem kici.
    2. TV2 nem czokken viewség! Tru hungaropetriots fasakids mind van 5 TV, simultan nez very nacional broadcastigs igazsag özön.
    Von ti back ezt is, mint turist bukta!