Kiadta Juhász a vagyonnyilatkozatát, a Fideszesek nem értik a negatív számokat

2
7,442

Az MTA segítségét kérték, mert sosem láttak még mínusszal kezdődő számot.

A Fidesz budapesti elnöksége 2 milliárd forintért állított fel bizottságot, amely ezekben a percekben is értelmezni próbálja Juhász Péter önként beadott vagyonnyilatkozatát. Hollik István szerint Juhász a vagyonnyilatkozatában feltehetően valótlanságokat állít, és nem létező számokat használ.

juhidagobert“Egyrészt a bevallás tele van egészen elahanyagolható összegekkel. 400 ezerért ki vesz ma autót? Hát kijön abból egy Audia A8-as? Nem jön ki, tehát Juhász hazudik. Másrészt van egy csomó szám, ami előtt ilyen kis vonalka van, mint a gondolatjel. Na most lehet, hogy ez csak nyomdahiba, de valószínűbb, hogy Juhász Péter egyszerűen csak a bolondját járatja velünk, mert ilyen számok nincsenek.” – mondta el megkeresésünkre Hollik István, megélhetési KDNP-s.

Próbáltuk Juhász Pétert, az ellenzéki politizálás Mad Maxét is megkérdezni, hogy mik ezek a nagyobb negatív összegek a vagyonnyilatkozatában, de éppen eszelős Dagobert bácsiként ugrált a frissen összekalapozott 3 millió forintjába, és közben azt kiabálta, hogy “és ebből mind kendermagot veszek és megeszem, muhahahaha”.