Miután Donáth György szobrát nem sikerült felállítani, Gulyás Gergely és Tarlós István az eléggé jobboldali szavazók megnyerése érdekében kompenzációs emlékműként Leni Riefenstahl szobrának felállítása mellett döntött.

screen_shot_2016-03-17_at_13_53_50.png

„Mivel egy híres rendezőnőről, egy filmművészről beszélünk, így adta magát a Róna utcai filmgyár területe. Ha olyan külföldieknek, mint Jane Haining vagy Salkahasy Sarah lehet rakpartja, tere, akkor egyértelmű, hogy egy ilyen megkérdőjelezhetetlen történelmi személy is kapjon szobrot” – mondta Kárpáth S. Zsolt, szoborállítási szakértő.

A fanyalgó liberális ellenzők akcióira felkészültek az illetékesek, így a Riefenstahl-szobor nem fix talapzaton, hanem egy guruló alapon fog állni. „Ha hirtelen kialakul egy demonstráció, egyszerűen eltoljuk, mint a biciklit. Teszünk rá négy téli gumit, aztán irány Galyatető, oda már úgysem követ minket a sok lipótvárosi libsi, mert nem bírják az emelkedőt ” – állítja Kárpáth.

Amennyiben beválik a terv, úgy a jövőben minden szobor kerekes lesz. A hatóságok már most felkészültek a szoborkergetésekre, így 10 perc alatt pridekamionná tudnak alakítani egy Hóman Bálint-szobrot.

Jó hír, hogy a lesz Budapest – Bamako fasiszta szobor rali és Nemzeti Szoborvágta is. Utóbbit a szokásos helyszínen rendezik, olyan illusztris versenyzők részvételével, mint a Gellért-hegyi Szabadság-szobor, a „0” kilométerkő és Columbo hadnagy.

 A Riefenstahl ügyben Geszti Péter is megszólalt: „Leni vagy nem Leni: az itt a kérdés.”

3 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Örömmel tölti meg a szívem, hogy a Miniszterelnök Úr felállítja Lenin Riefenstahl szobrát! Mikor fiatal voltam, minden városban volt egy Lenin-szobor, azok voltak a régi szép idők! Akkor még nem voltak liberális fanyalgók, ha valakinek nem tetszett valami, jól beverték a pofáját, aztán nem volt mivel fanyalognia! Ezt kéne most is csinálni! Biztos vagyok benne, hogy a Miniszterelnök Úr ezt is csinálná, ha nem akadályoznák a munkájában a vadnyugati neosorosista gyarmatosítók!

    #öröm #lenin #régiszépidők #pofabe #soros

  2. Mobil szobrot a Toli-Toli Kht-től! Ne bízza a Széll Kálmán tervre!
    Működnek a reformok!
    Készült: a Nemzeti Szellemi Fekália Terjesztési, Védelmi és Szétkenési Kormánybiztosok Szarvezete megbízásából.

  3. Témába ilVágó rejtvény.
    Mit jelenhet a 88 számkód?
    Megfejtés: HH. (a H ugyanis az abc 8. betűje)
    Továbbá: HH = Heil Hitler.
    Tehát: 88 = Heil Hitler!

    Házi feladat.
    Vajon mit üzenhet a híres, államilag igencsak támogatott, 888 számkód?