Feszesebbre vágták a miniszterelnök ünnepi beszédét, ismét nagyon jól sikerült.

cut.jpg

A köztévé híradója forradalmian új módszert kezdett alkalmazni az anyagok szerkesztése terén, aminek első példáját a pedagógustüntetéseket szervező Pukli István telefonos interjújának lerövidítésekor láthattuk. A megszólalások tartalma ilyenkor akár jelentősen meg is változhat, viszont az egész anyag sokkal feszesebb és pörgősebb lesz az újszerű vágási metódustól, ami iránt már a BBC-nél is érdeklődnek.

2016 van, minden másodperc drága” – nyilatkozta a témával kapcsolatban az m1 Híradó egyik vágója, akinek legutóbb Orbán Viktor március 15-i ünnepi beszédét sikerült felpörgetnie. A majdnem félórás beszéd lényegét alig több, mint egy percbe sikerült sűrítenie a szakembernek, ez valószínűleg világrekord:

8 KOMMENT

  1. Sajnos jó ideje a Hírcsárda csak kullog a valós események bottal ütött nyomában. Ez a videó sem kivétel, bár Petőfi Sándor bendőjét megnézném gazdag állatként belülről.

  2. Aki azt gondolná, hogy ennek a beszédnek a meghallgatása bármiféle meghökkenést, gyanút váltana ki abból a pár milliós célközönségnek akár egyetlen tagjából is, akik ezt áhítattal isszák, mint a többit, az naon el van tévedve.

  3. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Áhítattal átitatott csodálattal hallgattam a Miniszterelnök Úr csodálatos beszédét! Nagy szerencséje van nemcsak Magyarországnak, hanem egész Európának, hogy egy ilyen végtelenül bölcs, jóságos, és bátor államférfi mond beszédet március tizenötödikén! Március tizenötödike az illiberalizmus, a keresztény-feudális európai hagyományok és a magyar-orosz barátság ünnepe, márpedig ezeket az értékeket senki sem képviseli hitelesebben Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnál, az Európa hős védelmezőjénél! Szívesen elmentem volna személyesen meghallgatni a beszédet, de sajnos nincs pénzem utazni, az elmúlt nyolc év ultamagyarellenes nyugdíjpolitikája végett! De próbálok némi pénzt összekuporgatni, hogy ott lehessek majd, mikor az Európai Unió császárává koronázzák a Miniszterelnök Urat!

    #áhítat #bölcs #illiberalizmus #feudalizmus #moszkovitizmus #hősvédelmező #nemtelik #elmúltnyolcév #kuporgat #császárság