A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (Pageo) kutató és oktatási központjában ralipálya és a Victoria-vízesés 1:12 arányú működő másolata is helyet kap.

nindzsamatolcsy.jpg

A Budai Vár oldalában, az Úri utca 72. szám alatt található épületben képzett nindzsák az egész világon elfogadott oklevelet kapnak majd. A tanfolyam után képesek lesznek többek között a sötétben is kamatlábat emelni, vagy csökkenteni, valamint észrevétlenül és hangtalanul luxusingatlanokat vásárolni.

Az oktatással és képzéssel foglalkozó központ legfontosabb célja a világ globális működésének elemzése és az ezzel kapcsolatos ismeretek megosztása lesz egy olyan nemzetközi viszonyrendszerben, amely történelmi távlatba helyezve nem várt veszteséget is képes lesz prognosztizálni, illetve a korábbi jegybanki vezetés passzivitását egy ezen a területen is aktív, helyenként akár proaktívként is értékelhető hozzáállás váltja majd fel, ami ugyanakkor nem, ám esetenként mégis a nemzeti vagyongazdálkodás része egyfajta fiskális restabilizáció részeként” – igyekezett érvelni Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank örökös elnöke. 

6 KOMMENT

  1. A Matolcsy Nemzetség Bankja a Pangeo Alapítvány továbbfejlesztéseként, hamarosan egyesíti az összes szárazföldet Pangea Őskontines Kft. néven. Már be is adták a Cégbírósághoz. Óriási magyar világsiker, csak győzzük adóval és járulékokkal.

  2. A képzés nem titkolt célja a rezsicsökkentés. Időt és energiát spórol meg a jegybank azzal, hogy a sajtótájékoztatókra a diákjaikat fogja delegálni, ahol a felvetett kérdésekre a tanulóknak az elsajátítandó ismeretanyaggal kell válaszolniuk.
    – Van hozzáfűznivalójuk az MNB újabb ingatlanvásárlásaihoz?
    – Nindzsa.

  3. Tisztelt Matolcsy György Örökös Jegybankelnök Úr!

    Gratulálok az Örökös Jegybankelnök Úrnak a kiváló ötlethez! Öröm látni, hogy végre olyan jegybankelnöke van Hazánknak, aki szívén viseli a Nemzetünk ügyét, és az ország felvirágoztatásán munkálkodik, szemben az elmúlt nyolc év ultaneoliberális rablóbandájával! Adjon Isten az Örökös Jegybankelnök Úrnak erőt, egészséget, képezzen ki sok dicső nindzsát!

    #grat #öröm #szívénviseli #munkálkodik #elmúltnyolcév #erőtegészséget