Megtaláltuk az Orbán Viktor ellen vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményező Juhász Péter eltitkolt luxusingatlanjait.

juhiplakat.jpg

Ahogy a mondás is tartja, addig jár a politikus a bíróságra, amíg el nem törik. Ez történt Juhász Péterrel, az Együtt V. kerületi politikusával is, aki feljelentette Orbán Viktort, mondván sokkal nagyobb lehet a vagyona, mint amennyit bevallott. Válaszul a Fidesz is vagyonosodási vizsgálatot indított a politikus ellen, és kiderült, nem is alaptalanul.

Juhász Péter-közeli dealereink információ alapján valóban több luxusingatlannal is rendelkezik a magát következetesen vagyontalannak beállító politikus. Fényképünk van például arról a belső lifttel is rendelkező középkori várról, ami több mint 300 darab duplo legó elemből épült fel, és egyedül lakja egy disney hercegnő, akinek kapcsolata a Juhász-klánnak egyelőre ismeretlen. Juhász tulajdonában van ezen kívül egy kastély is eredeti Barbie berendezésekkel, és egy metroszexuális Ken babával. És ha mindez nem lenne elég a luxusbirtok-komplexum épületeit egy kisvasúthálózat köti össze, amin egyedileg összenyálazott IKEA mágneses favonatok futnak.

Próbáltuk elérni Juhász Pétert, hogy reagáljon a vádakra, de a telefont azzal csapta le, hogy nem tud nyilatkozni, mert már megint hiányzik egy 2*4-es kurva piros tetőelem.

7 KOMMENT

  1. Ez így, Áder János másik húgától, Rogán Antal anyósától is teljesen független,
    Saccperkábé Aranykalászos Értékbecslő és Földműbirtokos Kht. szerint,
    legalább 350 000 forint.
    Ekkora vagyont azért becsületes embernek nem lehet csak úgy kifelejteni
    a vagyonnyilatkozatból, mint mondjuk ha egy eccerű, primitív gázszerelőnek.
    A Nagy Áprilisi Fülkeforradalommal, az 1944-es szintre helyreállított, tisztesség,
    becsületesség, igazmondás és egyenesség íratlan szabályaira való tekintettel
    kizárt emellett erkölcsileg, eticailag, szótlanul elmenni.
    És ez tény, vagy még annál is több!
    Ennek a csalónak, hazug embernek, azonnal le kell mondania, el kell tűnnie
    az országból, de még a védelmünk alatt álló, bugyuta Európából is.
    Minden vagyonát, ingáját és ingatlanját azonnal fel kell ajánlania Szű…izé…
    Názárethy Józsefné (pártagkönyv sz.: 14), 350 évre titkos Fidesz-KDNP
    alelnöknő vezette számonkérőtrón folyó számlájára.
    Különben jön a békemenet, lengyel és cseszlóvák, hatlövetű vénégyekkel.

  2. Ez már mindennek a teteje!! Hogy merészeli feljelenteni Orbán Viktor Miniszterelnök Urat ez a sehonnai bitang ember?! Szörnyű, hova fajul ez a mai világ! Ide vezetett az elmúlt nyolc év féktelen nagy liberalizmusa!! Próbálta volna 60 évvel ezelőtt feljelenteni Népünk Bölcs Vezérét, olyat kapott volna, hogy belegebed!

    #hogymerészeli #hovafajul #elmúltnyolcév #féktelen #rákosinosztalgia

  3. @Nemzeti Orbántroll: Te figyejjé’ má’, te O’Troll!
    A Századvég most indít egy rádió adást a világ ötven nyelvén, Orbán Hangja néven, igaz hogy csak vacak 450 milliárdért, de ennyi elég most arra, hogy az emberiség megtudja az igazat, csak az igazat, a színtiszta igazságot, Isten őket úgy segélje. Mert mást ugye képtelenség is lenne.
    Ez az Isten által kiválasztott, szilaj magyar nép küldetése.
    Ezért neked is muszáj lesz kimásznod a köszvényből, meg a vízágyból. Kellenek a jó, megbízható emberek, akik belső meggyőződésből érzik a trúságot, mert már alig vannak. Kapsz viagrát is, amennyi beléd fér. Girocác nagyon számít rád. Pénz az egyenlőre csak havi 47 000-et ad, -áfa, mert az Árpi sokat vesztett Laszvegaszban.

  4. Régi brossúrád felvilágosítana!
    A politikában az emberek mindig az ámítás és az önámítás együgyű áldozatai voltak és azok is maradnak, amíg meg nem tanulják, hogy bármely erkölcsi, vallási, politikai, szociális frázis, nyilatkozat, ígéret mögött fel kell fedniük egyik vagy másik osztály érdekeit A réginek a védelmezői mindig rá fogják szedni a reformok és javítgatások híveit, amíg ezek meg nem értik, hogy minden régi intézmény, bármily használhatatlan és rohadt is, egyik vagy másik uralkodó osztály erejére támaszkodik. Lenin: Mi a teendő.

    „A tömegek szegénysége és műveletlensége újból egy hatalmas furkósbottal ellátott fegyveres vezér fenyegető alakjában materializálódik. A valaha eltávolított és megszégyenített bürokrácia a társadalom szolgálójából annak urává lett. Ez társadalmilag és erkölcsileg olyan messze távolodott a tömegektől, hogy többé tettei és jövedelme fölött semmiféle ellenőrzést nem engedhet meg.”
    (Lev Davidovics Trockij)