A TV2-bizniszbe is bele lehet forgatni a 10+10 milliót, ha lesz három gyerek.

vajna_csok_1.jpg

A Róna utcai székházban külön helyrajzi számon, saját bejárattal, fürdővel és konyhával kell kialakítani egy ingatlant, ahova aztán három gyereket – és persze a szülőket – kell bejelenteni. Ezeknek a feltételeknek nem nehéz megfelelni, és ilyen ínséges időkben, minden forint számít” – tudtuk meg a filmügyi biztostól, aki alaposan kiköltekezett a 20 milliárdos tévécsatorna-vásárlással.

Az igazán nehéz feladat azonban csak eztán jön: rá kell venni Vajna Tímeát, hogy szüljön. Nem kizárt, hogy Andy Vajna Ákos segítségét fogja kérni, aki néhány alkalom erejéig mesél majd Tímeának a női princípiumról.

Ha minden terv szerint alakul, a Vajna-házaspár is végre olyan otthonhoz juthat, amelyben méltó körülmények között nevelhetnek fel három gyermeket.

7 KOMMENT

  1. Lássátok feleim, íme egy példa a mélykeresztény magyar család erejére.
    Mert az Úr kinyilatkoztatása szerint, házasság az, amely ember (férfi) és asszony (nő) között köttetik, gyermek, gyermekhad nemzése céljából.
    Minden más üldözendő bűn, paráználkodás, fajtalankodás, kéjelgés, kurválkodás. Fujj!
    Íme Endrew testvérünk és Tímea húgocskánk, kik a mulandó anyagi valóság korlátain felülkerekedve, az igazi házasság szentségét kívánják magukra venni, hosszas tévelygés után. (10 millió ide, 10 millió oda)
    Na báránykáim, ha erre sem szülitek tele a Kárpát-medönsziét, akkor mire?

  2. A Story magazin, bennfentes hírforrásra hivatkozva, azt írja, hogy a TV2 – a Vajna-dinasztia alapítóinak vállalásán felbuzdulva – kampányba kezd a népszaporulat növelése érdekében.
    Nem csak nyilvános párbajban veti össze méhe képességét Tímea és Szalai Vivien, de Ákos vezetésével úgy tehetségkutató műsor sugárzásába is kezd. A “Kicsi csillagok születnek” című versenybe házaspárok (1 fő nő és 1 fő férfi), illetve legalább az elmúltnyolcévet magában foglaló együttélési nyilatkozattal rendelkező párok jelentkezhetnek. Az műsorfolyam ideje alatt legnagyobb szaporulatot felmutató férfi az Alfa-, míg párja a Prima Principium díjat kapja. A díjjal járó pénzjutalmakról most még csak annyit lehet tudni, hogy a Prima Principiummal járó kevesebb, mint az Alfa-díj összege.

  3. @dr. mesterseges szinezek: A díjjal járó pénzjutalmat csak akkor kaphatják meg, ha segítenek az András-Timi házaspárnak a családalapításban. A férfi a gyerekcsinálásért felel, a nő a kihordásért. Ha teljesen átvállalják a terheket, akkor elmehetnek egyszer félkarú rablózni.

  4. Ha gyereket akarnak összehozni, ráadásul nem is egyet, akkor igyekezni kell, mert ha kicsúsznak az időből, Vajna bá’nak akkora adag viagrát kell szedni aktus előtt, hogy még a gyerek is vigyázzállásban fog megszületni! Van másik megoldás is, de akkor sokat kell magyarázkodni, hogy “dehogy a postára hasonlít! Egy nagyon távoli rokon néz ki pont így anyám családjának egy kihalt ágában.”

  5. @Black Hole: Meg nem erősített hír szerint a bedőlés előtt álló CSOK-hitelek kezelésére államtitkárságot szerveznek. A Csődmegelőző Őrszolgálat (CSŐDŐR) vezetésére Deutsch Tamás kinevezését javasolja a miniszterelnök.

    Az informatika még posztolni is tudó, drogokra mindig csak NEM-et mondó hazai fenegyereke még nem döntött arról, hogy vállalja-e a feladatot. Tájékoztatta viszont az őt facebookon követőket arról, hogy lobbizni kezdett annak érdekében, hogy a szadista orvostársadalom hagyjon fel azzal a középkort idéző kínzási módszerrl, hogy az újszülöttektől vért vesz.

  6. Tisztelt Andy Vajna Filmipar Megújításáért Felelős Kormánybiztos Úr!

    Örömmel hallom, hogy gyerekvállalásra készül a Filmipar Megújításáért Felelős Kormánybiztos Úr és kedves neje! Kívánok előre is sok boldogságot a csemetékhez! Nagyon dicséretes Ákos Fiatalúrtól, a mi méltán világhírű Nemzeti Pacsirtánktól, hogy felajánlja segítségét a Filmipar Megújításáért Felelős Kormánybiztos Úréknak! Én is szívesen mesélnék a női pincípiumról Tímea Asszonynak, de sajnos nem megy, mert nincs pénzem Viagrára, az elmúlt nyolc év vérlázítóan magyarellenes nyugdíjpolitikája végett!

    #öröm #boldogság #dicséretes #világhírű #pincípium #nemmegy #nemtelik #viagra #elmúltnyolcév #magyarellenes

  7. Aztat írja a Nort Briton 1763.45. számában az anglus kormányról: „Nem volt még olyan ígéret, amit ez a kormány meg ne tett és megtartott volna” – James Wilkes -, no hát én eztet kétszer is elolvastam, hogy jól látom-e? De bizony úgy van az megírva. Nem akármilyen firkász ez a Wilkes, fijam, egyszer a király maga vonta kérdőre:
    – Mit gondol Wilkes – kérdezte tőle III. György angol király – akasztófán fog Ön meghalni vagy bujakórban?
    – Attól függ Sire – vont vállat Wilkes, – hogy az Ön politikájával adom össze magam, vagy az Ön ágyasával?
    Dessewfy József gróf meg azt írta a Felsőmagyarországi Minervában (megjelent Kassán) 1820 körül:
    „Némelyik kormány olyan, mint az andalúziai kecskék szarva, kemény, tekervényes és üres.”
    Alább meg:
    „… micsoda állapot az, mikor az állam elválasztja a maga érdekét a polgárokétól, a maga hitelét a kifelé a belföld nyomorára alapítja, s az egész népességet két részre osztja, csalókra és csalatottakra ( hol volt még akkor a Orbán kormány)!