Dan Bilzerian kölcsönkért Matolcsytól

7
13,030

„Kicsit túltoltam a hétvégén Vegasban az egyik partit, elfogyott minden pénzem. Szóltam a haveroknak, szerezzenek egy kis zsetont, és végül csak a Dzsordzsi tudott adni” – mondta az aranyifjú sportoló, Dan Bilzerian.

bilzerien_fidesz.jpg

Bilzerian menedzsere végigkérdezte a Keleti és a Nyugati partot, leugrott Kolumbiába, míg végül az Emirátusokban kilincselt pár millió dollárért rövid lejárattal, de az általános pénzügyi bizonytalanságra hivatkozva mindenhol kudarcot vallott.

Kidoboltatik

„A dubaji taxfreeben kaptam végül a tuti tippet, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnökének nagyon jól megy, sőt most extra meg is nyomták a fizuját, így keressem őt” – mondta a menedzser.

A hír hallatán a Facebookon olyan hírességek jelölték barátnak Matolcsy Györgyöt, mint Floyd Mayweather, Roger Federer, vagy Dieter Bohlen.

Az ügyben feltett kérdésre Kovács Zoltán kormányszóvivő a következő választ adta: „Dan Bilzeriannel nem állunk hivatalos kapcsolatban, párszor láttuk csak a Parlament folyosóján. Úgy tudjuk, remek örmény restaurátor.”

7 KOMMENT

 1. Alattomos libsikomonista tempó más zsebében, alapítványaiban, kastélyaiban és műkiencseiben turkálni.
  Az elmúltnemistudommárhányévben ilyen nem volt. Akkoriban Matolcsy György kardoskodott Simor fizetésének emeléséért, és a Fidesz mindennemű és rangú szóvivői követelték, hogy a rosszindulatú sajtó szálljon le a vagyonának ciprusi befektetéséről, mint magánügyről.

 2. Tisztelt Matolcsy György Jegybankelnök Úr!

  Gratulálok a Jegybankelnök Úrnak a fizetésemeléshez, már régóta megérdemelte! Nagy hazafiúi büszkeséggel tölt el, hogy világraszóló hírességek jelölik be a Jegybankelnök Urat! Ez is azt bizonyítja, hogy helyes a Miniszterelnök Úr által kijelölt irány, Magyarország jobban teljesít! Kívánok a Jegybankelnök Úrnak erőt, egészséget a munkájához, és sok további fizetésemelést! Hajrá Jegybankelnök Úr, hajrá Jegybank!

  #grat #büszkeség #világraszóló #jóazirány #jobbanteljesít #erőtegészséget #hajrá

 3. @Nemzeti Orbántroll: Úgy, úgy! Ellenzékiségről példát, konstruktivitásról formát mindeneknek ők adnak. Nem hiába, ahol polgári erkölcs van, ott tiszta játék van – ennek elsajátításában is segít a foci, ezért érdemesebb akármelyik stadiont előbb felépíteni, mint akármelyik (torna)termet. Pithagorasz tételével példának okáért még senki sem üzemeltethette jól a Nemzet egyetlen dohányboltját sem, de polgári erkölccsel ez ujjgyakorlat.

 4. Én ebből az egészből egy árva szót sem értek.
  Elvittem a plebános úrnak, de ő is csak hümmögött rajta.
  Ki a fantom az a Dan Bilzerian, és hol a fantomba jáccik az?
  A kocsmában sem ismeri senki, pedig azok értik a focit.
  Keleti part, nyugatii part, de mi a rossebnek, azt miért nem írják oda?
  Balatonnak? Annak nincs is. Vagy pályaudvarok ezek? Mindegy.
  Már megint csak a Kovács szóvivő hozzászólása a legérthetőbb, azért szeressük is őt kurvára. Az legalább világossan megmondta, hogy az a Dan izé, az egy örmény étterem. Merazé’ van itt tanszlétra öcsém.

 5. Jobb, ha tőlem tuggyátok, az MNB mától fogva pedig egy magánbak, azt csak ötnegyedes törvénnyel lehet vissza államosítani.
  A neve pedig mától: MNB, azaz Matolcsy Nemzetség Bankja, Tunyogmatolcs bejegyzett székhellyel.
  Senkinek semmi köze hozzá, hová rakja a pénzét, amiért tisztességessen, becsületesen, jogilag tisztán megdolgozott!
  Akinek nem teccik, az kapja be!
  Ahogy a kínai bölcsesség mondja:
  Most már késő kisöreg, nyálazd meg a tökémet.