„Kicsit túltoltam a hétvégén Vegasban az egyik partit, elfogyott minden pénzem. Szóltam a haveroknak, szerezzenek egy kis zsetont, és végül csak a Dzsordzsi tudott adni” – mondta az aranyifjú sportoló, Dan Bilzerian.

bilzerien_fidesz.jpg

Bilzerian menedzsere végigkérdezte a Keleti és a Nyugati partot, leugrott Kolumbiába, míg végül az Emirátusokban kilincselt pár millió dollárért rövid lejárattal, de az általános pénzügyi bizonytalanságra hivatkozva mindenhol kudarcot vallott.

„A dubaji taxfreeben kaptam végül a tuti tippet, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnökének nagyon jól megy, sőt most extra meg is nyomták a fizuját, így keressem őt” – mondta a menedzser.

A hír hallatán a Facebookon olyan hírességek jelölték barátnak Matolcsy Györgyöt, mint Floyd Mayweather, Roger Federer, vagy Dieter Bohlen.

Az ügyben feltett kérdésre Kovács Zoltán kormányszóvivő a következő választ adta: „Dan Bilzeriannel nem állunk hivatalos kapcsolatban, párszor láttuk csak a Parlament folyosóján. Úgy tudjuk, remek örmény restaurátor.”

7 KOMMENT

  1. Alattomos libsikomonista tempó más zsebében, alapítványaiban, kastélyaiban és műkiencseiben turkálni.
    Az elmúltnemistudommárhányévben ilyen nem volt. Akkoriban Matolcsy György kardoskodott Simor fizetésének emeléséért, és a Fidesz mindennemű és rangú szóvivői követelték, hogy a rosszindulatú sajtó szálljon le a vagyonának ciprusi befektetéséről, mint magánügyről.

  2. Tisztelt Matolcsy György Jegybankelnök Úr!

    Gratulálok a Jegybankelnök Úrnak a fizetésemeléshez, már régóta megérdemelte! Nagy hazafiúi büszkeséggel tölt el, hogy világraszóló hírességek jelölik be a Jegybankelnök Urat! Ez is azt bizonyítja, hogy helyes a Miniszterelnök Úr által kijelölt irány, Magyarország jobban teljesít! Kívánok a Jegybankelnök Úrnak erőt, egészséget a munkájához, és sok további fizetésemelést! Hajrá Jegybankelnök Úr, hajrá Jegybank!

    #grat #büszkeség #világraszóló #jóazirány #jobbanteljesít #erőtegészséget #hajrá

  3. @Nemzeti Orbántroll: Úgy, úgy! Ellenzékiségről példát, konstruktivitásról formát mindeneknek ők adnak. Nem hiába, ahol polgári erkölcs van, ott tiszta játék van – ennek elsajátításában is segít a foci, ezért érdemesebb akármelyik stadiont előbb felépíteni, mint akármelyik (torna)termet. Pithagorasz tételével példának okáért még senki sem üzemeltethette jól a Nemzet egyetlen dohányboltját sem, de polgári erkölccsel ez ujjgyakorlat.

  4. Én ebből az egészből egy árva szót sem értek.
    Elvittem a plebános úrnak, de ő is csak hümmögött rajta.
    Ki a fantom az a Dan Bilzerian, és hol a fantomba jáccik az?
    A kocsmában sem ismeri senki, pedig azok értik a focit.
    Keleti part, nyugatii part, de mi a rossebnek, azt miért nem írják oda?
    Balatonnak? Annak nincs is. Vagy pályaudvarok ezek? Mindegy.
    Már megint csak a Kovács szóvivő hozzászólása a legérthetőbb, azért szeressük is őt kurvára. Az legalább világossan megmondta, hogy az a Dan izé, az egy örmény étterem. Merazé’ van itt tanszlétra öcsém.

  5. Jobb, ha tőlem tuggyátok, az MNB mától fogva pedig egy magánbak, azt csak ötnegyedes törvénnyel lehet vissza államosítani.
    A neve pedig mától: MNB, azaz Matolcsy Nemzetség Bankja, Tunyogmatolcs bejegyzett székhellyel.
    Senkinek semmi köze hozzá, hová rakja a pénzét, amiért tisztességessen, becsületesen, jogilag tisztán megdolgozott!
    Akinek nem teccik, az kapja be!
    Ahogy a kínai bölcsesség mondja:
    Most már késő kisöreg, nyálazd meg a tökémet.