Az épülő Új Puskás stadion ad otthont az utánpótláskorú hidegburkolóknak

4
709

A több ezer négyzetméternyi burkolni való bőven ad felkészülési lehetőséget a szakma U20-ának.

201603-stadion.jpg

Az épülő Új Puskás Ferenc stadion (amely Új Puskás Ferencről kapta a nevét) már azelőtt megnyitja a kapuit a szurkolók előtt, hogy elkészülne. Már most világos ugyanis, hogy Magyarországon sokkal több tehetséges szakmunkás van mint futballista, így a közönség valószínűleg nagyobb örömét leli majd a hidegburkolók munkájában, a glettelésben-festésben és a szerelvényezésben, mint később magában a játékban.

Kidoboltatik

Ráadásul méreteiből ítélve a stadion egy egész nemzedéknyi tehetséges festőt, burkolót és villanyszerelőt nevelhet ki, akik nemcsak a hazai mezőnyben tűnhetnek ki, de külföldön idegenlégiósként is kamatoztathatják tehetségüket.

Ez a lehetőség egyedülálló a hazai sportlétesítmények kivitelezésének történetében: most először hangozhat fel magyar stadion falai között a „Burkolj, burkolj!” szurkolás, vagy a „Mi a jó? – Szaniter! – Mi a jó? – Szaniter!” rigmus.

4 KOMMENT

 1. Rétvári Kence, KDNP-és módosító indítványa szerint, a burkolóknak orvosilag és teológiailag kell igazolniuk, hogy nem melegek, különben kizárják őket.
  Nem indulhatnak a fődíjért, Harrach Péter 10+10 millió csokjáért.

 2. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

  A magyar Nemzet (nem az újság, az hazaáruló! hanem az igazi Nemzeti Nemzetünk!) nevében szeretném túláradó hálámat kifejezni a Miniszterelnök Úrnak, amiért a Miniszterelnök Úr már az elkészülte előtt megnyitja előttünk ezt a csodálatos stadiont! Nagy pillanat ez a világtörténelemben, mert biztos vagyok benne, hogy évezredek múlva is szerte a világból csodájára fognak járni a Miniszterelnök Úr Főművének! A Nemzeti Nemzetgazdaságunknak is bizonyára jót fog tenni ez a párját ritkító túristalátványosság, Egyiptom gazdaságának is a piramisok hozzák a legtöbb bevételt, biztos vagyok benne, hogy a Miniszterelnök Úrnak köszönhetően hamarosan a magyar dzsidippi nagy részét is az Új Puskás Ferenc Stadion belépőjegyei fogják kiadni!

  #hála #hazaáruló #nemzeti #történelmipillanat #túrista #dzsidippi #csakafoci

 3. És akkor itt az újarannycsapat:
  1 Újgrosics Gyula – kapus
  2 Újbuzánszky Jenő (Kazal)
  3 Újlóránt Gyula – középhátvéd
  4 Újlantos Mihály – balhátvéd
  5 Újbozsik József (Cucu) – jobbfedezet
  6 Újzakariás József (Zaki) – balfedezet
  7 Újbudai II. László (Púpos) – jobbszélső
  8 Újkocsis Sándor (Kocka) – jobbösszekötő
  9 Újhidegkuti Nándor (Öreg) – hátravont középcsatár
  10 Újpuskás Ferenc (Öcsi, Sváb) – balösszekötő
  11 Újczibor Zoltán (Bolond, Rongylábú) – balszélső

  Nyugodjanak békében!
  Nem én kezdtem el a velük való szórakozást.