Eldőlt! Ha vasárnap éjjel Oscar-t nyer a Saul Fia című magyar film, akkor a díjat Vajna Tímea veszi át Hollywoodban.

vajna_ne_fia.jpg

„Ez nem lehetett kérdés. Timi tanácsolta András bácsinak, hogy támogassa a filmet az Alap. Az ő személye varázsolta el a Golden Globe-on az embereket. És akkor a hangmérnöki munkához nyújtott szakmai segítségéről meg egy szót sem szóltam” – mondta Sarka Kata, barátnő.

Ami Vajna Tímea hangmérnöki munkáját illeti, nem indult könnyen. Az egyik munkatárs állítása szerint, eleinte főleg csengőhangokat szeretett volna a filmben hallani. „Ide tegyünk be egy moszkitót… ide egy kalimbát… itt pedig egy háp-háp kacsa hangzana jól. Amikor a Géza olyan komolyan néz a műtősmaszkban, szólaljon meg a marimba a krematórium irányából, mert az oldja a feszültséget, és a végén jöhet egy lassan emelkedő flipper-nokiatunes.”

A díjátadóra érkező delegációt vezető Vajna András szerint országunk imidzsét is javítja, ha nem egy kócos értelmiségi a szakállas haverjával, hanem egy csinos nő megy ki a színpadra, akin ráadásul alig lesz ruha.

 “A Temes Nyeles Laci tehetséges filmes fiú. Ami a nyilatkozatait illeti, ott viszont van még hova fejlődnie, de a Timi majd megoldja helyette” – mondta Vajna.

13 KOMMENT

  1. Remélem ez csak egy ocsmány vicc! Ez a jog Nemes Jeles Lászlóé! Mi az, hogy javítana az országunk imagine-én???? Hogy nem sül le a képéről a bőr! Kócos értelmiségi a szakállas haverjával pedig már most többet tett a hazájáért, mint bármelyik Vajna vezetéknév, milliárdokkal meg térdig kivágott dekoltázzsal! Ez nagy szemétség, innen gratulálok!

  2. Azért az igen furcsa, hogy a commentelők értelmi színvonala addig sem terjed, hogy a hírforrás címét – Alhírcsárda – megértsék, és ezért aztán az iróniát hírként kommentálják. Tragikus.