Újra berúgjuk a Keleti Nyitást, ehhez lesz szükség a külügyminiszter továbbfejlesztésére.

szijjarto2.jpg

 

Habár a számok nem igazolják a pár évvel ezelőtt meghirdetett Keleti Nyitás sikerességét, a kormány továbbra is a harmadik világban látja exportunk felpörgetésének kulcsát, így a jövőben Afrika és Dél-Amerika felé is próbálkozik majd a magyar diplomácia. Sőt, a keleti diktatúrák kegyeinek keresését sem adjuk fel, a siker elérése azonban komoly erőfeszítéseket igényel majd, elsősorban a külügyminisztertől.

Szijjártó Péter a Fideszen belül is sok kritikát kapott, a legtöbb vélemény szerint nem volt elég simulékony a tárgyalásokon. Ilham Aliyevnek ugyan a tenyeréből evett, de a pamutgombolyagra már furcsán reagált, valószínűleg labdarúgó múltja miatt, így a miniszterelnök a projekt sikerének érdekében eltiltotta a focitól.

Szijjártó a következő pár hétben kiscicáktól tanul majd dörgölőzni, a hírek szerint társaival hamarosan hazánkba érkezik majd Garamond Wesley Deep Blue Ambassador, egy méregdrága terápiás Maine Coon. A lefetyelés órákról a külügyminiszter laktózérzékenysége miatt felmentést kért, de a tervek szerint enélkül is elég tudást szed majd magára ahhoz, hogy a legbaloldalibb dél-amerikai rezsimektől is kidoromboljon pár milliárd huncut bolivárt.

7 KOMMENT

  1. Tisztelt Szijjártó Péter Külügyminiszter Úr!

    Nagy örömömre szolgál, hogy egy ilyen jóravaló, tehetséges fiatalember képviselheti hazámat a mesés Napkeleten, mint a Külügyminiszter Úr! Kérem a Külügyminiszter Urat, ne foglalkozzon a Fideszen belüli kritikákkal, mi a feleségemmel maximálissan támogatjuk a Külügyminiszter Urat! Jó tanulást kívánok a Külügyminiszter Úrnak, biztos vagyok benne, hogy kiválóan fog menni a Külügyminiszter Úrnak a dörgölőzés! Hajrá Külügyminiszter Úr, hajrá Külügyminisztérium! Eljön még az idő, mikor az afrikai és dél-amerikai országok fogják Magyarország mint harmadik világbeli rezsim kegyét keresni!

    #öröm #mesésnapkelet #támogatjuk #hajrá #eljönmégazidő

  2. Csak semmi cicó!
    A mi drágajó KüKüMink a bizonyíték arra, hogy nincs alternatívája a Fidesz-KDNP
    párt és szöveccségnek az ország vezetése, irányítása, soha nem látott jólétbe
    kormányzása terén.
    Hát mi lenne itt doktor Szijjgyártó nélkül a magyar külpolitikából, diplomáciából,
    doktor Balog nélkül az magyar kurtúrából, oktatásból, egésségügyből, meg az
    emberek mindennapi erőforrásából? Doktor Fekete Györgyről nem is beszélve.
    Két hét alatt mekkora rendetlenségbe fulladna az ország doktor Pintér Művek nélkül?
    Mindenki láthassa, mekkora pótolhatatlan űr tátong doktor Hende után?
    Nem, nem, ezen a szinten csak a Fidesz-KDNP tudja megtartani az országot,
    az egyszer biztos. Csak a Fidesz és hűséges csatlósa a kicsi, de erős KDNP.

  3. “A lefetyelés órákról a külügyminiszter laktózérzékenysége miatt felmentést kért”

    Azt meg mi a faszért, bazdmeg? Nem vagyok mikrobiológus-vegyész, de orbán fosában nem sok laktóz lehet. Tehát kurvára kibaszottul nem kell felmentés. Az orbanescu kiszarja bazdmeg, te meg felnyalod, bazdmeg. Megértetted, te kibaszor WC-kefe fejű kretén pöcs?

  4. Menjetek a buzi kurva rohadt anyátok gennyes picsájába el, bazdmeg tetvedék fidesz gecik. Basszátok anyátokat nekifutásból szájba, hogy a műfogsora a ma ismert univerzum pereméig repüljön, bazdmeg.

  5. peti köcsög, a buzi kurva rohadt anyádat!

    Próbáltál már a kibaszott kurva anyádhoz szexuálisan közeledni, he?

    Biztos örülne neki, hogy nem csak a szardarab apád, az az alkoholista tetvedék tróger mocskolja össze a széttaposott kozák sapka szerű lottyadt picsáját, baszkikám. Basszad már szájba lendületből, hülyegyerek! Tudom, hogy ezért nem tudták leadni a népszavazási kérdést sem. Fostak, hogy ez lesz bent. A nép azt akarja 100%-os többséggel bazdmeg, hogy úgy basszad szájba a tripperes fogatlan vén boszorkány kurva anyádat, hogy még a szeméből is a geci spriccel kifelé, bazdmeg.

    Ezért nem tudták a szocik leadni azt a kurva rohadt népszavazási papírt, hülyegyerek. Ez volt benne.