Hiánycikk lett a kockás ing, a favágók baltát ragadhatnak mérgükben.

Általános pánikot okozott egyes szakmákban, hogy a tanárok kockás inges tiltakozása miatt hiánycikk lett a normcore ruhadarab.

lumber.jpeg

A Mátrában több helyen nem tudták megkezdeni a fakitermelést, mert félmeztelenül érkeztek meg a favágó munkatársak az erdőre. “Teljesen kivagyok. Tegnap egész nap a boltokat jártam, de sehol semmi. Voltam turkálóban, kínaiban: mind teljesen kifosztva. Benéztem a Bershkába, Zarába, Pull&Bearbe is, mindenütt kinevettek. Hát miben menjek így dolgozni? Éhen fog veszni a családom … “ – mondta el könnyeivel küzdve Kenyeres Pál diplomás favágó.

Egyes hipszter közösségekben is válságtanácskozásokat tartanak, hogy a hiányra tekintettel esetleg megváljanak lumberszexuális kinézetüktől és valami progresszívebbre váltsanak, bár a punkot egyelőre túlzásnak éreznék.

Az informatikusokat is kényesen érintheti a kockás ing válság, bár őket egy papucshiány állítólag jobban kiborítaná.

8 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönöm a Miniszterelnök Úrnak, hogy újra bevezette Hazánkban a hiánycikk intézményét! Kedves emlék fiatal koromból ez a szó, már ki tudja hány évtizede nem hallottam! Nagyon jól teszi a Miniszterelnök Úr, hogy eltünteti a boltokból a kockás ingeket, nincs azokra semmi szükség! Tisztességes, hazaszerető magyarok nem vásárolnak ilyen judeodekadens vadnyugati termékeket! Aki ilyet akar hordani, az menjen haza Londonba meg Tel Avivba meg Loszándzseleszbe, Magyarország a magyaroké!

    #kösz #bevezette #régiszépidők #jólteszi #nincsrászükség #judeodekadens #menjhazafiatal

  2. Le lehet szállni a tanarakról! Már a favágó sem a tökét döntik, a tanarak sem a rendszert. Semmi bajuk a KLIK-kel, és a NER-rel, csak teli van a tökük, de kizárólag pedagog szalmailag. Nehogymár!

  3. Ezer, fényképet beküldő, tüntetőleg fehér ingbe öltözött kopt keresztény család állt ki Balog emberminiszter és az ő klikkje mellett. Aztán megint eltűntek.