A súlyos testi sértés miatt pénzbüntetésre ítélt fülöpházai polgármester emellett orosz állami kitüntetést is kap – hangzott el az Orbán-Putyin találkozón.

ru_hes_paraszt.jpg

„Megtiszteltetés, hogy rám gondoltak és a kitüntetés is rendesen meghatott, lehet, hogy iszom is egy vödör pájinkát ha sikerül leérnem a pincébe!” – nyilatkozta Balogh. Hozzátette: örül az orosz állami díj mellé járó pénznek is, mert így legalább ki tudja fizetni azt a 420 ezer forintos büntetést, amit azért kapott mert súlyosan megverte élettársát.

A kutyamenhely egyébként azért különleges, mert kizárólag vak, vagy súlyosan látássérült kutyákat fogadnak csak be.

A legfelsőbb szintű orosz-magyar találkozón elhangzott továbbá néhány köhögés is.

4 KOMMENT

  1. Ma fáklyás felvonulás lesz Fülöpházán (ami egy nógrádi börtönből nézve tényleg szinte Kecskemét külső), dr Balogh József megmenekülése tiszteletére. Az ítélethirdetés óta több tízezren ünnepelnek a község főterén, és petícióban követelik, hogy a település vegye fel példaképük nevét, Baloghházán akarnak élni, s halni, hisz a nagyvilágon e kívül nincs számukra hely. Terike, a fülöppinóknak csak Teréz anyu.hu, húslevessel várja haza urát, persze bukósisakban, térd és könyökvédőben, mert pálinkát is hozott, meg seduxent.
    A Nemzeti Ügyek Kormánya, az ügy lezárultával elküldte a Nővédelmi Kormánybiztos kinevezést régi harcosának, és 800 millió forint elmaradt javadalmat.

  2. Tisztelt Balogh József Képviselő és Asszonyverő Úr!

    Gratulálok a Képviselő és Asszonyverő Úrnak a megtiszteltetéshez! Öröm hallani, hogy Moszkvában még van becsülete az asszonyverésnek, szemben a hanyatló ultaliberális Nyugattal, ahol nemhogy nem jár érte kitüntetés, hanem még az asszonynak áll feljebb! Én is szívesen elagyabugyálnám néha az asszonyt, de sajnos nincs már hozzá erőm, az elmúlt nyolc év népnyúzó balimperialista egészségügyi politikája végett!

    #grat #mégvanbecsülete #hanyatlónyugat #mégazáldozatnakállfeljebb #elmúltnyolcév