A miniszterelnök politikai kabinetfőnöke hálás a LIGO projektnek a felfedezésért.

roganka.jpg

Rogán Antal sajtótájékoztatón üdvözölte a LIGO projekt keretében csütörtökön tett bejelentést, miszerint megtalálták az Einstein által megjósolt gravitációs hullámokat, amik a téridő szerkezetében anomáliákat, például a tér megnyúlását okozhatják.

“Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem én nem mondtam igazat a lakásom méretével kapcsolatban, egyszerűen csak így működik a fizika: lehetetlen normálisan lemérni mi hány méter, mert jön egy gravitációs hullám, és máris 36 négyzetméterrel nagyobb az ember lakása. Vagy itt vannak a szomszédaim. Egyértelműen látszik, hogy nem azért nyerik el a tendereket, mert én vagyok a haverjuk, hanem mert a gravitációs hullámok – érvelt Rogán.

 

Szakértőink szerint a gravitációs hullámok olyan minimális eltérést okoznak a térszerkezetben, hogy azok ilyen nagy változást nem tudnak előidézni. Az ilyen fizikai paraméterek változását, mint amiről Rogán beszámolt inkább az arcon lévő bőr nyúlási képessége határozza meg.

 

13 KOMMENT

  1. @Patkó Bandi:
    “.. a gravitációs hullámok olyan minimális eltérést okoznak a térszerkezetben, hogy azok ilyan nagy változást nem tudnak előidézni.”
    Szűk térben – pld. Rogán fejében – viszont már kellő elmozdulást okoz, ami teljesen kipusztíthatja az agy jellem sejtjeit. Ez a páciens esetében olyan tüneteket okoz, hogy össze-vissza beszél, szemrebbenés nélkül hazudozik, amit nem képes felfogni sem.
    Természetesen ezek a hullámok bal(liberális) oldalról érkeznek és a Soros alapítvány indukálja.
    Mint azt a fizikából tudjuk az ilyen hullámokat egy ellenkező amplitúdójú “szembe haladó” hullámmal közömbösíthetjük, amit a tudomány Maflás-nak hív.

  2. Ne feledjük, a megfigyelt hullámok a feketelyukak egybeolvadása során keletkeztek és rövid ideig tartottak!
    Ha a természettudomány jelenségeivel próbáljuk leitni a társadalomtudományi jelenségeket akkor magyarázatot találhatunk pl. a közpénzek nyom nélküli eltünésére,
    A lakás méret, a földméret,, a személyes vagyon változásának nagysága a feketekyuktól való távolságtól függ. A magyaroké a dicsőség a politikai életben felhalmozódó feketelyukak számának gyors növekedésében.
    Az elmélet tovább gondolása intenzív közös szellemi munkát igényel, amelyre vállalkozók összefogására meg kellene találni a kereteket. módszereket. forrásokat. 😉

  3. @JFK-alapítótag:
    Most nyilvánosságra került, annak idején eltitkolt hírek szerint az amerikai LIGO (Laser Interferometer Gravitational Wave Observatory) már 2011-ben, a magyar magánnyugdíjpénztárak és az állami fekete lyuk drámai egymásba olvadásakor észlelt gravitációs hullámokat. Mivel akkor még nem tudták, hogy az esemény során 3000 milliárd forint tűnt el a magyar eseményhorizonton, az eredményeket félretették későbbi felülvizsgálatra. Julian Assange azonban a közelmúltban nyilvánosságra hozta az akkor mért gravitációs perturbáció és a magyar magánnyugdíjpénztárak fekete lyukba hullása közötti erős korrelációt. A felfedezés közgazdasági szinten is megerősíti Einstein zseniális elméletét a gravitációs hullámokról.