A Magyar Szatírszövetség összes csoportja közös közleményben védi meg az új dunaújvárosi közvilágítást.

dunaujvaros.jpg

A próbaerőszakolások teszteredményei azt mutatják, hogy 65%-kal nőtt meg a kivilágítatlan területek nagysága, szignifikánsan több sötét sarokból tudunk előugrani, több idő marad az előkészületekre és a menekülés is könnyebb, egyszerűbb” – áll a szövetség, MTI-hez eljuttatott közleményében.

A közlemény kiadásával azonban felfedte magát a szövetség, tagjainak őrizetbe vétele jelenleg is tart. A dunaújvárosi városvezetés szerint a közvilágítás így egyelőre marad.

6 KOMMENT

  1. A Nemzeti Szatírszöveccség, mint a CÖF, CÖKA aranykoszorús támogatója, alapítója és oszlopos tagja, javasolja a sötétség felvételét a hungarikumok közé, nemzeti büszkeségeink sorába. Ha beáll valahol a sötétség, a világ összes emberének Magyarország jusson az eszébe.
    Dunaújváros (fénykorában: Sztálinváros), világításának felújítása óriási siker, a rezsicsökkentés mintapéldája. Az emberek gondolkodásával van baj, mert nem tudják megkülönböztetni a fény hullám, illetve részecske természetét, állandóan keverik.

  2. @kittrabi: Csak azt nem értem, hogy minek mennek ki éjjel az emberek, amikor annyi csodaszép állami és államhelytartói tévécsatorna áll rendelkezésükre jobbnál jobb, bíztatóbbnál bíztatóbb hírekkel és időjárási előrejelzésekkel. Az utca az összes fényforrásával a szúnyogoké, azt úgysem osztják meg az emberekkel, nem úgy, mint Magyarország Kormánya a Magyar Sikereket.

    Közben kollégám, Besenyő István észrevételezi azt is, hogy “lemegy a térre, és néz bele a lámpába, amíg ki nem folyik a szeme!? Hát az nem jó alátóidegeknek, attól meg fog vakulni! Nooormális!?”