Főleg Tizianokkal szokta letakarni azt asztalt, amikor szalonnázni támad kedve.”

habony_szepmuveszeti.jpg

Információink szerint a körülményes festménybérlés helyett beköltözött a Szépművészeti Múzeumba Habony Árpád, ismert ibizai promóciós videó szereplő. “Mindenkinek egyszerűbb így. Ki-be hordozgatni a festményeket, meg a szobrokat elég macerás nekünk is, meg hát többször volt, hogy vazelinesen kaptunk vissza egy XVI. századi jogart” – mondta el K. Sándor, az egyik múzeumi teremőr, Habony Árpád londinere.

“Egyébként nagyon rendes gazda az Árpád úr, bár nagyobb bulikon néha ráfolyik a kaviár a Velázquezre, de nem gáz, mert az MNB úgyis vesz újat. Egyébként is inkább szalonnázni szokott, és azt is csak szépen, Tizianoval letakart asztalon. De utána mindig el szokta mosni a képeket 30 fokon Vanish-sel” – avatott be az új bérlő hétköznapjaiba K. úr.

Állítólag Habony Árpád nagyon szereti az egyiptomi állandó kiállítást is, ezért ott rendezte be a squash-termet, az El Greco-kat és Goyakat viszont ki nem állhatja, azokat lefestette fehérre és fénymásoló papírnak használja.

Ha beválik az ingatlan, akkor lehetséges, hogy Habony Árpád meg is vásárolja a múzeumot az Eximbanktól kapott hitelre, de lehet, hogy a CSOK-ot is igénybe kell vennie.

12 KOMMENT

  1. Most ez már megint micsoda liberálbolsevik vircsaft!
    A nemzeti értékeket védeni kell, mint a nyugdíjvagyont. Ki védené meg, ki, talán valami nemzetellenes matematikatanár, akit Soros pénzel!?
    Ez nyilván a nemzeti oldal feladata.
    Itt elengedhetetlen képesség a tengó- és a speciális lőtudás. A képek termében pattogó labda éberen tartja az őrzőket, míg a képekre leadott célzott lövésekkel kialakult lövészjártasság megakadályozhatja, hogy felbecsülhetetlen értéket raboljon el valaki.

  2. Nem értek egyet ezzel a kritikus cinikus hangvétellel, igenis aki a szépet szereti az rossz ember nem lehet. Finom művelt ember Árpád Úr, a zisten tarcsa meg egészségben boldogságban, adjon ő még nagyon sokáig jótanácsot drága Miniszterelnök Urunknak, Mária segedelmével, a SzentKorona oltalmazásában, mindörökké ámmennnnn

  3. Kacsa az egész! Ne szórakozzatok!
    Itt vagyok a Szép és Művészeti Múzeum FC Galataszeráj termében,
    mert csak itt van WiFi, hála a török-magyar barátságnak, Szulejmán emlékének.
    Kerestem a Zárpit, de sehol nem találtam. Nyoma sincs, sehol.
    Se szalonnabőr, se borosüveg, se turha, se feltépett pénzkötegelő szalag.
    K., a teremőr, asszongya, nem is volt itt soha, ő sincs, ez pedig nem is a
    Szépművészeti, de ennek semmi köze a pedagógus lázadáshoz, ám az országra
    törő migránsok miatt el kell rendelni azt a bizonyos terrorizmusveszély állapotot,
    úgyhogy menjek haza, amíg lehet, és amíg van villany.

  4. @Kulics: Engem az zavar igazán, hogy a libbantak azon is képesek hőbörögni, hogy műkincsek voltak Árpinál, aki harmincez… háromszázezer vagy mennyit fizetett két napra és atomtámadás ellen is védte a portékát.
    Érted, szaros műkincsek miatt. Mit ajvékolnának ezek, ha igazi kincsek volnának, pl. egy marék árvalányhaj vagy a Wass Albert összes felének a borítói!?

  5. @kittrabi: Jól mondja az effendi, a terroristaveszély állapotja fontos és sürgős, ami abból is látszik, hogy nem vetik sutba a kérdést a nemzetrontó ellenzék miatt, hanem inkább másfél hete alkudoznak róla, hogy legyen már, hogy lehessen, és fontos, hogy 60 napra. Na jó, tizenötre, és adnak cserébe eladott pártházból selejtezett muskátlit, visszaváltható pezsgősüvegeket, Deutsch Tomi tükörgyűjteményét (szépek, csak kicsit le kell porolni) és 25 állampolgári státuszt, meg amit a múzeum nem kért vissza. Vagy legyen legalább hétfőn kettőtől ötig, és Kudlik Júlia konferálhassa fel, de akkor nincs muskátli.

  6. @Kulics: Szerencsére az jól el van rejtve. Most mondta a dalai láma, hogy ő nem állított olyan, hogy a Pilisben volna, de aki be van avatva, az tudja, hogy mégis, és Tenzin össze akarja kuszálni a képet, hogy a libbantak, akik lenyúlnák a csakrát, ne a Pilisben keressék, hanem a Bakonyban. Szemfüles, jó fej ez a Tenzin. Állítólag magyar származású, Mátraszentimréről menekültek a komonisták elől. Mindenképpen valami hegyvidékes részre akartak menni, ami felidézheti a Kékest.