Czunyiné a digitális területet viszi tovább miniszterelnöki biztosként, míg Deutsch Tamás közoktatásért felelős államtitkár lesz.

czunyideutsch.jpg

A kinevezéssel kapcsolatban megkerestük Balog Zoltánt, aki elmondta, hogy Czunyiné munkájával elégedett, maga sem tudta volna jobban elvégezni a rárótt feladatokat, Deutsch Tamás pedig úgy beszél a fiatalok nyelvén, hogy nem fogyaszt drogot. Czunyiné feladata a közoktatás digitalizálása lesz, így a napi testnevelésórák Wii-re és Xbox Kinnectre való költöztetésének előkészítése, valamint a tanári életpályamodell folyamatos nyomon követéséhez kapcsolódó, az amerikai NSA-hez hasonló szervezet létrehozása tartozik majd a prioritások közé.

Fontos, hogy tudjuk, hogy mi nem tetszik a pedagógusoknak, milyen tiltakozást szerveznek, kivel leveleznek. Ez alapján egyrészt azonosítani tudjuk a gondokat, másrészt el tudjuk távolítani a kollégákat a pedagóguskarból. A Pedagógusokat Megfigyelő Csoport (PEMECS), egy KLIK-kel elérhető lesz az irodámból“- tréfálkozott az eddig ezen oldaláról nem ismert szakpolitikus.

Deutsch Tamás legfontosabb feladatának azt látja, hogy a fiatalok élvezzék az életet, természetesen a legális keretek között, még ha tudásuk nem is jó minőségű. “A bulira fogunk koncentrálni, hiszen a fiatalság erről szól. Én is harminc felett diplomáztam le, és mégis milyen sikeres vagyok. A közoktatás felügyeletét is a buli, a lazaság jegyében szeretnénk átalakítani. Ki a fasz az a Klebelsberg Kúnó? Ilyen névvel nem lehet semmit sem üzemeltetni. Az első dolog, amit meglépünk, átnevezzük Eötvös József Alapképzési Központnak. Az EJAK-nak természetesen semmi köze a PÖCS-ökhöz. Értik, EJAK-uláció… Ami a PÖCS-ből jön…” – tréfálkozott fiatalosan az újdonsült államtitkár.

9 KOMMENT

  1. Czunyiné felháborodott a hircsarda.blog.hu által terjesztett rágalmazást az pedagógusokkal kapcsolatos adatgyűjtéséről.

    – A Soros György által pénzelt rosszindulató sajtócikkek folytán megtévesztett állampolgárokat minden bizonnyal meggyőzi, hogy az informatika korrekt felhasználását jogi oldalról Pintér Sándor és Polt Péter, technikai oldalról a szakértőnek felkért Kubatov Gábor biztosítja – szögezte le az érdemei elismerése mellett kinevezett ex-államtitkár.

  2. Nekem ezzel kapcsolatban az a meghökkentő, talán hatalmas vitákat kiváltó meglátásom, hogy a cikkhez kapcsolódó fotó bal oldalán, a szemüveges nőnek látszó alak Czunyiné, a jobboldalon pedig jól kivehetően Deutch Tamás látható.

  3. Tompika pont úgy néz ki ezen a képen, mint amikor a falu bikája végzet a ganyézással, majd a legjobb ruhájában elment egyet inni, és már félrészegen fűzi a csapos csajt.