Részeg birminghami kutatók elméletének éles tesztjén azonban más is kiderült.

sperma_telefon.jpg

Várhatóan a nyugati civilizáció, főleg a férfitársadalom, egyik legnagyobb dilemmája elé érkezett: mert bár ártalmas a spermáknak a telefon közelsége – a telefonnak pedig a sperma túlzó közelsége nem egészséges –, addig a péniszméretét érzékelhetően növeli a rádióhullám-kibocsátás.

Vaktölténnyel lövöldözni vadászpuskából? Úristen mekkora buli, ezentúl három telefont tartok majd a faszomra celluxozva!” – nyilatkozta szolidan lehányt laborosköpenyében a kutatás opálos tekintetű vezetője, Sir Godfrey Huntington-Rogersley.

Kapcsolódó hír, hogy új társkereső alkalmazás készül Inseminer néven. Az inszemináló app célja az azonnali családalapítás: jobbra húzva tudjuk jelezni ha teherbe akarjuk ejteni az illetőt.

2 KOMMENT

  1. Rohatt, antifaszista, cionista, kegyeletsértő rágalom, nemzetellenes hangulatkeltés az egész!
    Albert Speer 1981-ben meghalt, ma nem lehet ártalmas semmilyen telefonra!
    Remélem a Becsület napján, a Várban, megmutatjuk, hogy sokkal többen vagyunk, normálisan gondolkozó emberek, mint a lázadó, bugyuta tanárok.
    Szebb jövőt!

  2. @kittrabi: A mobiltelefonok népszaporulatra jelentett veszélyéről folytatott megbeszélést Kövér László, Semjén Zsolt és Mikola István. Felvetődött megoldásként, hogy a gyermekáldást ilyenképpen veszélyztető telefonálókat korra, nemre és felekezetre való tekintet nélkül (muszlimokat és zsidókat nem annyira a cél, mint inkább a móka kedvéért) lefejeli Bayer Zsolt. Egy kevésbé radikális tervezet szerint bevezetik a mobilszolgáltatóknál a hétfői térerőszünetet.

    Megpróbálták véleménykérés érdekében – illetve hogy a reformot a közvéleménnyel elfogadtató reklámarc legyen – felhívni Ákost, azonban a népszerű művész telefonszámán csupán az “ezen a számon előfizető nem kapcsolható” szöveg volt hallható.