A politikus és rokonsága elég jól szerepelt mostanában az állami földárveréseken.

lazar.jpg

A tavalyihoz képest számos műtárggyal és egy kisebb kelet-magyarországi megyével bővült Lázár János vagyonnyilatkozata. A Miniszterelnökséget vezető fideszes politikus közvetlenül hódmezővásárhelyi családi háza után tüntetett fel egy nagyobb földterületet, ami után zárójelben odaírta: (Csongrád megye). A 4300 négyzetkilométeres birtok nagyságából azonban egyértelmű, a miniszter nem a terület helyszínét adta meg, hanem magával a megyével bővült az elmúlt időszakban a Lázár-család vagyona.

Miután a baloldali liberális sajtó felkapta a hírt, Lázár máris korrekcióra szorul. Elmondta, hogy bár ő és rokonsága is vásárolt a közelmúltban nagyobb földterületeket, a teljes megye azért természetesen nincs a birtokukban. Véletlenül ugyanis már a jövő évi vagyonnyilatkozatát adta le.

4 KOMMENT

  1. A vagyonbevallási térkép szerint fényre derült, hogy Ákos (fehér sólyom) és családja birtokolja a Turától, Diósgyőrig terjedő szent magyar anyaföldet, mint helyben gazdálkodó őstermelő.
    Hála a történelem urának, Jó kezekben volt és van ismét az ország!
    Énekejjük el a Szózatot, nehogy valami más jusson az eszünkbe!

  2. A térkép alapján a Veritas (nagyon tas) Történelem és Kutató Műintézet feltárta a megrázó igazságot: fél Szlovákia Csák Noriszék tulajdonában van.
    Döbbenet!