A magyar átlagéletkor stabilizálásának új módszerét találta meg a Kormány, amely az idősek relokációjával oldaná meg a társadalom- és az egészségbiztosítás gondjait.

older.jpg

A Gyere haza, fiatal! sikere után új program indulhat az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofi Kft. szervezésében. Az időseket többféle módszerrel, de az erőszakot kerülve távolítanák el Magyarországról. Az egyik lehetséges megoldás hamis termékbemutatók szervezése lehet, amely során buszokkal visznek szomszédos országokba időseket, majd a termékbemutató után otthagyják őket.

A Wizzair-járatokon a hazánkat elhagyó szépkorúaknak támogatnák a külföldi desztinációk irányába vásárolt jegyet, de az sem kizárt, hogy a kiutazás után a személyi igazolványok vagy az útlevelek automatikusan lejárnának, és az országot elhagyók elveszítenék magyar állampolgárságukat is. Informális tárgyalások kezdődtek időközben szerb és közel-keleti embercsempészekkel is, akik a visszaúton használnák ki járműveik kapacitását arra, hogy a küldő országokba juttassák az időseket, ami mindkét fél számára előnyös konstrukció lehet, és csökkentheti az embercsempészet költségeit.

Az idősek eltávolításával jelentősen csökkenhetnek a társadalombiztosítási alrendszer kiadásai, számos kórházi hely szabadulhat fel, és az idősek is érdekes, új helyeket ismerhetnek meg, még ha nem is önszántukból. Amennyiben a program sikeres lesz, Bye, bye roki! fantázianévvel a fogyatékkal élők kitelepítése kezdődhet meg Bulgáriába, time sharing nyereményútnak álcázva.

3 KOMMENT

  1. Az Antiratkó program már javában csúcsra jár, aminek hatására évi
    50 – 70 000 vén szaros tűnik el az országból, alig győzik a szakcégek az eltakarításukat.
    Javulnak a középkorú, rettenetesen leterhelt, keményen dolgozó generáció esélyei, hogy pár év elteltével bekerüljenek a rendszerbe.
    Ilyen boldog még sosem volt ez a nép, mint mostanában, alig várják, hogy apjuk, anyjuk végre megdögöljön.
    Szép magyar, keresztény hagyományok egyike ez.
    Hajrá magyarok, hajrá Magyarország! Örök élet, ingyen sör!

  2. Desztinációba egyébként elég drága a jegy, főleg, közvetlen, átszállás nélküli járatokon. Valami közelebbi, eccerűbb célpontot kellene találni nekik, mert így ingünk, gatyánk rámegy erre a generációtisztítási projektre.