Az elmúlt években több nemzetközi gyümölcsszállítmányban fedeztek fel különböző drogokat az EU-n belül a hatóságok. Ezúttal nem kábítószert, hanem köldökzsinór vért találtak nem oda illő helyen.

o_ssejt.png

Kiveszem a fritőzből a halrudakat, látom, tök fekete mindegyik és az egyiken egy rózsaszín karpántocska is van, Eszterfalvi Luca Rozi felirattal” – írta blogbejegyzésében egy stockholmi háziasszony, Ömar Ljungberg.
A 450 000 forintért bedobozolt magyar köldökzsinórvér feltételezhetően nem a brüsszeli hibernáló központban, hanem egy ráckevei húsfeldolgozóban landolt.

Egyszer a mirelit bélszínrolóba kevertünk véletlenül ilyen köldök valamit, de nem volt gond, mert az ampullákat feltöltöttük kecsappal meg pirosarannyal, azt irány Belgium” – mondta egy neve elhallgatását kérő hentes.

Az ügy felderítésben dolgozó szervek szerint a nemzetközi bűnszervezet feje egy Igló Kapitány álnéven futó budapesti nőgyógyász.

A napokban egy berlini cukrászda sztracsatella fagyijában találtak azonosító karszalagot, amin a következő felirat szerepelt: Almási Tibor, 1982/03/17. A Magyar Spermabank Szövetség azonnal elhatárolódott az ügytől.

5 KOMMENT

  1. Ennek nem volna szabad bekövetkeznie. Úgyibb igazolása ez annak, hogy az etikai aggályokon túlmenő kérdéseket is felvet a halrudak és a fagylalt forgalmazása.

  2. Angol tudósok hosszas elmélkedés után további extrém sejteket találtak, úgymint: énsejt, tesejt, misejt, tisejt és őksejt.
    Ezek teljesen átértékelik az emberi élet értelmét, kulturális mivoltunkat, a világegyetettemben elfoglalt helyünket, asszem.