Korrupciót Vizsgáló Hivatal Ellenes Hivatal, Magyar Földvédelmi Hatóság, Nemzeti Oktatás Szétbaszási Alap.

u_j_hivatalok_jo_nnek_a_megszu_no_k_helyett.png

Lázár János a bürokráciacsökkentés jegyében több mint 70 állami, országos háttérintézmény, költségvetési szerv átszervezését, illetve megszüntetését jelentette be múlt héten. Arról azonban már kevesebb szó esett, hogy ugyanakkor új intézményeket is életre hívnak.

Így például létrejön a Korrupciót Vizsgáló Hivatal Ellenes Hivatal, aminek feladat lesz megakadályozni, hogy a korrupció vizsgálatára és megelőzésére szánt pénzeket a korrupció vizsgálatára és megelőzésére használják.

A Magyar Földvédelmi Hatóság feladati közé tartozik majd az állami földek eladásának megakadályozása sok kacsintós szmájlival.

A Nemzeti Oktatás Szétbaszási Alap célja a Hoffman Rózsa által megkezdett reformok továbbvitele és kiegészítése lesz olyan előremutató intézkedésekkel, amelyek hatására gyermekeink alkalmassá válnak stadionépítési betanított munkák végzésére, úgy, hogy közben a szülőknek kell vinni a WC-papírt az iskolába.

A Mészáros Lőrinc Kultúrközpont szambatanfolyamokat fog tartani teljesen indokolatlanul és közbeszerzés nélkül.

A minden intézmény közül legmisztikusabb “Nemzeti Kíválóságok Emléke Intézet“-ről egyelőre keveset tudni, csak annyi biztos, hogy az intézet felügyeli a Felcsút mellett megkezdett temetkezési célokra szolgáló piramis rendszer építését.

3 KOMMENT

  1. El sem tudom képzelni, hogyan szivároghattak ki a titkos frakcióülés határozatai? Meg lett mondva mindenkinek: totál kuss van, amíg hatályba nem lépnek.
    A Jancsit meg fogja ütni a guta, vigyoroghat megint két hétig.
    Biztosan a vén faszent KDNP-sek voltak.
    Nem bírnak magukkal a kupiban, illetve a sekrestye szekrényében.
    Külön élvezik fitogtatni, hogy ők irányítják az országot.
    Pedig már a parlamenti őrség kiegészült nemzetbiztonságilag átvilágított örömlány szakasszal, de ezeknek az nem elég izgalmas.
    Az új hivatalok feltétlenül szükségesek a nemzet biztonsága, túlélése érdekében. Aki nem támogatja, az a terroristákkal van.

  2. A legnépszerűbb hivatal vezetőjét még keresik, a neve azért már biztos:
    A másodszor, harmadszor, sokadszor átadott teljesen fölösleges dolgok Vagyonkezelő Zrt