Az ÁNTSZ betiltotta a Visszatérő című film vetítését. Az ok egyszerű: a film megtekintését követően a közönség 80%-a tüdőgyulladást kapott.

visszatero_influenza.jpg

„Ez a film egy merénylet az emberi szervezet ellen. Február 1-jéig felfüggesztjük a film vetítését az egész országban. Ezt követően minden moziban háziorvos várja a nézőket védőoltással, majd utána mobil tüdőszűrő állomások ellenőrzik, tényleg hatott-e a vakcina” – nyilatkozta dr. Tárnoki Elvira.

Az ÁNTSZ mérlegeli a veszettség elleni oltás kötelező bevezetésének lehetőségét is, mert több néző a film után brummogva mézért könyörgött, míg mások egykerekű biciklin cintányérozva ordítoztak málnáért.

A medvefóbiások száma is rohamosan megnőtt. A székelyföldi Hargita Travel csődöt jelentett az utak tömeges lemondása miatt.

Lapzárta utáni hír! A veresegyházi medveotthont – többségében fiatal nőnemű – Leonardo DiCaprio rajongók bacardi breezeres üvegbe töltött molotov-koktélokkal támadják, azt kántálva: „Mockosz macik! Undi macik!”

5 KOMMENT

  1. Némi kormányzati zavar tapasztalható, hiszen a nemzeti erőforrásokért felelős minisztérium a film címének láttán azonnal jelezte a miniszterelnöknek, hogy szeretnék kötelezővé tenni a film megtekintését.
    Az ezzel kapcsolatos tanulmány már készül is a Századvég Alapítvány műhelyében. A prodzsekt neve még döntéselőkészítés alatt; jelenlegi munkacíme: “Gyere haza, különben lebasz egyet a medve!”

  2. Azt olvastam valahol, hogy a film elég érdektelen. Viszont iszonyú pénzeket költenek a reklámozására. Úgy tűnik a hírcsárdának is jutott. Más okot nem látok arra, hogy hogyan került ide ez a hírcsárda színvonalát messze alulmúló hír.