Összehasonlító grafikonokat készített a fogyasztóvédelmi hatóság a taxiszolgáltatások és az Uber összehasonlításáról, ám ennek publikálást megtiltották. A Hírcsárda megszerezte az adatokat.

slide02.jpg

slide03.jpg

slide04.jpgslide05.jpgslide06.jpg

10 KOMMENT

  1. Srácok, figyumár, ez így kurvára nem vicces. Lásd: utolsó grafilkon. Amíg itt ment a marhaság és az újságban a komolykodás, szerettem idejárni olvasni, de hogy ez a trend megfordul! Erről rohadtul nem volt szó.

    Tessék szépen a szarvicceknél maradni és semmi újságírás!

  2. Arról is kéne gye grafikon, hogy az uberesek hány százaléka fizet szabályosan adót, és hány százalékának van személyszállításra is érvényes biztosítása.

  3. @M. Péter: Kérésed részben teljesült az utolsó grafikonnal. Igaz, nem tolakodó az a zöld vonal, és az is igaz, hogy mást is mutat.

    Nehéz igazságot tenni.
    Nem véletlen, hogy a döntés az, hogy Mészáros Lőrinc és fia nyilvános tenderen elnyer egy teleportáló prodzsektet, amelynek lezártával az Ubert és a sárgát egyszerre tiltják be.
    A hírek szerint a sajt híján majd valószínűleg síró két mackógyereket Selmeczi Gabriella pilótakeksszel kínálja meg.

  4. Jók ezek…
    Dumb&Dumber problémamegoldás: Át tudna szaladni az M7-esen, mert a kollégám a túloldalon áll?
    Problémamegoldás 2: ???? Az Odon nem jó?
    Véletlenül Euróban vontam le a 3200-at, ugye nem baj? Nem, ha aláírod ezt a szerződést: A lelked az enyém, életed végéig engem fogsz szolgálni.