Az Eximbank és az OTP után a Questor is beszáll a TV2 megvásárlásának finanszírozásába. Az Andy Vajnát segítő pénzügyi konzorciumról egyre újabb információk szivárognak ki.

tv2-csoport.jpg

Kulcsár Attila, Kun-Mediátor Marcsika, a Buda Cash és a Hungária Értékpapír Zrt. állhat a mögött a makaói bejegyzésű részvénytársaság mögött, amely a TV2 Csoport vételárának hiányzó részét pótolta. “Régen szerettünk volna vásárolni egy televíziót, mivel otthon nincsen” – nyilatkozta a konzorcium vezérigazgatója, Orgovány Béla, akinek lakcímkártyája szerinti állandó lakhelye a Tények stúdiója.

Tarsoly Csaba, a Questor egykori vezető tisztségviselője cáfolta, hogy bármilyen kapcsolata is lenne a fenti CICA Vision nevet viselő céggel, álláspontja szerint Orgovány Bélát saját jogán, korábbi menedzsment sikerei miatt kérték fel a pozícióra. Megpróbáltuk utolérni az érintettet személyesen is, de ő tévedésból Makón tartózkodik már két napja. “Többször rákérdeztem, de itt is Makaónak ejtik. Nem tudom, hol csúszhatott el a dolog” – reagált megkeresésünkre Orgovány, majd letette.

A konzorcium a vételárat Norbi Update részvényekben, 2015-ös éves BKV-bérletben, valamint használt MAHIR-oszlopokban fizette ki a korábbi tulajdonosoknak.

2 KOMMENT

  1. Update: A Magyar Nemzeti Bank festményekkel, szobrokkal, szőnyegekkel, kastély és park életképekkel, illetve szükség szerint hastáncosnők, tűznyelők és pénzmosónők felvételeivel járul hozzá a csatorna enteriőrjének kialakításához.