És nem személyszállítást, hanem mobil gyóntatást végeznek ezentúl háztól-házig, és közben szólhat a Jazzy rádió.

uber_pap.jpg

Az Uber nem akar háborúskodni a taxisokkal és a fővárossal, ezért megszüntetik a személyszállítás-közvetítést Budapesten. Ezzel egyidőben viszont egyházzá alakulnak. Az Uberizmus tana szerint a világot az Appstore teremtette, aki elküldte egyszent gyermekét az Uber-appot mindenki telefonjára, hogy az elhozza-vigye a kánaánt Budapest közigazgatási határain belül. Az Uber-applikációval ezentúl nem lehet autót rendelni, csupán egy papot, aki autóval egyik helyről a másikra szállítja a híveket, miközben misét celebrál, vagy egyszerűen csendbe marad és templomi énekeket sugároz a Jazzy Rádióra kapcsolva. A mise végén a hívek előre regisztrált bankkártyájukkal adományoznak az Uber Egyháznak.

Az egyházá válással az Uber adómentességet is kap, és többé nem lesz a taxisok konkurenciája, de remélik, hogy a katolikus egyház sem kezd el gecizni velük.

3 KOMMENT

  1. Semjén Zsolt cáfolja azt az állítást, amely szerint már az első napon számtalan keresztyén tért volna át az überizmusra abból a megfontolásvól, hogy a mennybe jutásuk bizonytalan (pokol viszont nem létezik), de a korábbi hitük elhagyásával a munkahelyre és hazajutásuk biztosított.

  2. A kormány a jövőben intelligenciateszthez köti a taxivezetői engedély kiadását. Ezzel kívánja megakadályozni, hogy a jövőben önérdekük ellenében szervezzenek nyilvános megmozdulásokat (ill. esetünkben ezek ellentétét) fontos közutakon.