A KDNP javaslatára bekerülhet az Alaptörvénybe a népesedési vészhelyzet fogalma. Amennyiben hazánk szaporasága a jogszabályban meghatározott szint alá süllyed, szükségintézkedéseket vezethetnek be.

sperm-and-egg.jpg

A jogszabálytervezet jelenlegi szövegezése szerint egyedülálló hölgyek tömegét oszlathatják gecigránáttal, továbbá vény nélkül lesz kapható a Viagra, viszont vényköteles lesz a gumióvszer. A kábelszolgáltatóknál kötelező lesz az M69-es közszolgálati pornócsatorna továbbítása, ahol negyedóránként megtermékenyítésre szólítja fel a nézőket a vízszerelőnek öltözött, kantáros nadrágos Semjén Zsolt.

Az intézkedéscsomag tartalmazza, hogy a munkahelyi cafeteria csak akkor lesz igénybe vehető, ha a munkavállaló igazolja, hogy hetente legalább kétszer védekezés nélkül létesített szexuális kapcsolatot ellentétes nemű emberrel. A KDNP javaslata az is, hogy a betlehemezés és a locsolkodás mintájára ifjú kereszténydemokraták járják majd a szingli háztartásokat, ahol miután bebocsátották őket, megtermékenyítik az otthon tartózkodót. Az új népszokás neve pocsékolás lesz.

A Tinder mintájára jön a KINDER alkalmazás is, a Keresztény Ifjak Népesedésmentő De Erkölcsös Reprodukciója, ahol megtermékenyítetetlen fiatalok gyermeknemzési szexuális kapcsolatát segítik majd elő. A KDNP irodáiban létesített szvingerklubokban kellemes zene, afrodiziákumok és gyóntatófülkék várják majd a fiatalokat és idősebbeket, akik rögtön bűnbocsánatot nyerhetnek a házasság előtti szexuális kapcsolat létesítése miatt.

A művi terhességmegszakítás szabályai is szigorodnak, 2016 nyarától csak férfiak részére lesz engedélyezett az abortusz.

5 KOMMENT

  1. Azon kérdésre, hogy a népszaporulat érdekében miért nem az ima erejét veti be a kisebbik kormánypárt, Semjén Zsolt adott hivatalos választ.
    – Na elmentek ti a picsába! – foglalta össze.