A fitness-ajatollah meg akarja mutatni az embereknek: attól, hogy valami egészséges, nemcsak finom lehet, de kedvező energetikai tanúsítványt is kaphat.

norb.jpg

A háromgyermekeseknek járó 10+10 millió forintos lehetőséget az Update-király sem hagyná ki, aki a HírCsárdának elmondta: ugyanúgy nem szándékozik csalni, ahogy az edzéstervével, a kalória-bevitelével vagy az ÁFA-bevallásaival sem tette soha. Eleinte meglévő otthonukra szeretett volna ráhúzni még egy szintet Update-mézeskalácsból, de beépítési magasság-korlát miatt ezt a lehetőséget elvetették. Így önálló helyrajzi számon, különálló ingatlanként fogják felhúzni azt a mézeskalács-építményt, amelybe a jogszabályoknak megfelelően be is költöznek.

A kivitelezésnek egyelőre még vannak nem tisztázott pontjai: például a mézeskalács-ház köré kellene építeni egy nagy fémdobozt, hogy ne száradjon ki, vagy fel kellene fogadni egy Update-csőszt, aki az érdeklődő seregélyeket és rágcsálókat tartaná távol.

2 KOMMENT

  1. A Norbiéknak nincs szüksége az állami CSOK-ra, hiszen ő a követők CSÓK-ját váltja aprópénzre. Nem is annyira apróra. Most éppen a kétnapos 75.000 forintos alakreformtáborral próbál meg pénzt gyüjtögetni. Jól teszi, ha van rá kereslet.