A rendező elmondása szerint sokan értik félre filmjét, számos producer és újságíró a film megtekintése nélkül alkot véleményt és ad ajánlatot. 

saulfia.jpg

A félreértések és a túlzott felhajtás miatt nagyon sok megalapozatlan felkérést kap a Saul fia rendezője, Nemes László. “Kerestek már meg egy Amy Winehouse életét feldolgozó filmhez is, mivel valaki Son of Soulnak olvasta a film címét, és azt hitte, hogy Ray Charles karrierjét dolgozza fel. A Star Wars-ba az apa-fia probléma miatt hívtak, de rájöttek, hogy Kylo Ren apjához fűződő kapcsolatának feldolgozása így túl mély lenne.

Sokan gratuláltak a rendezőnek a Better Call Saul című sorozathoz és a Soul Kitchen című Fatih Akin filmhez is, de a legkínosabb félreértés a Daily Mirror megkeresése volt, akik Slash – polgári nevén Saul Hudson – és a fia, London Emilio kapcsolatáról kérdezték. 

Amerikában rendkívüli az érdeklődés a film iránt, a Broadway-n 2017-ben mutathatják be a film musical változatát, Daddy’s Boy címmel, amennyiben sikerül a rendezővel megállapodni a happy endről, illetve arról, hogy a cselekményt áthelyezzék Kansasbe. Tervben van egy Family Guy special és a Sony pedig már a folytatáson gondolkodik, Saul unokája címmel.

4 KOMMENT

  1. De feledkezzünk meg Dan Brown jelenkezéséről sem, aki társszerzőnek hívta meg a rendezőt az általa inspirált új könyvhöz, amely a többi apostol leszármazottait lesz hivatott kutatni, amint a film Szent Pálét.