A 3D virtuális világban a NER-ben élhetünk, a Várkert Bazár is teljesen kész lesz.

nerrift.jpg

A jövő márciusban megjelenő Oculus Rift 3D-s virtuális szemüvegből 15 millió példányt előrendelt a magyar kormány, hogy minden határon belüli és kívüli magyarnak alanyi jogon juttassanak belőle. Az 3D-kijelzőkre előre telepítve érkezik a Nemzeti Együtt Működés applikációja a NERift, és tulajdonképpen csak ez fog futni rajta.

Az alkalmazás olyannak mutatja be a NER-t, amilyennek azt a kormány és ezáltal az emberek megálmodták. A NERift program indulása után a déli határon a kerítésél találjuk magunkat, ahol a kapun mi simán átkelhetünk, miközben a migránsok aszfaltot esznek és egymást erőszakolják meg. Ezután repülve érhetünk el Budapestre, ahol a Várkert Bazár annyira el van készülve, hogy már Pestig ér, a hármas metrót is úgy felújították, hogy arany vagonok járnak és a BKV-ellenőrök fizetnek azoknak az utasoknak, akiknek nincs jegyük. Innen Sinkanzenné alakított kisvasúttal érhetjük el a fővárost, Felcsútot. A 3 milliós megapoliszban megtekinthetjük az évenként megrendezett foci világbajnokságot és Bajnokok Ligája döntőket, majd kezet rázhatunk az Iron Manként megjelenő Mészáros Lőrinccel. Orbán Viktort az égre pillantva tekinthetjük meg, bárhova nézünk.

A NERift ingyenes sétát is tartalmaz az Országházba, ahol minden helyen a Fidesz-KDNP képviselői ülnek, az ellenzéki pártok képviselőit a szabadság-téri katakombákban tekinthetjük meg, ahol cipő felsőrészeket készítenek Ákos zenéjére. A program próbaüzeme állítólag már jó ideje zajlik, és a magyar találékonyságnak köszönhetően eddig szemüveg nélkül is működött.

1 KOMMENT