A birodalmi lépegetők bevetését egyelőre túlzásnak tartja a közlekedési vállalat.

bkv_tauntaun.jpg

A januárban szokatlan havazás miatt akadozik a budapesti tömegközlekedés, a járatok többsége késik, vagy el sem indították őket.

Az elképesztő 5-6 centiméres hóakadályok miatt a 4-6-os villamos vonalán villamospótló tauntaunokat állít forgalomba a főváros. A Hoth bolygón őshonos állatra azért esett a választás, mert jól bírják a hideget, de ha megfagynak, az utasok a felvágott gyomrukban is nyugodtan megmelegedhetnek. A tauntaunok alkalmazásának csupán egyetlen hátránya van, hogy egy állatra maximum két ember fér fel, az ellenőrök pedig nem járhatnak egyedül így az utasok csak a tauntaunok előtt vagy mögött haladhatnak, de azt is csak érvényes jeggyel vagy bérlettel.

Ha a káoszt nem sikerül állati erővel megoldani, akkor lehetséges birodalmi lépegetők bevetése is a trolik vonalán, ám ehhez először áramszedőkre kellene cserélni a sugárvetőket. Erre azonban a fővárosnak jelenleg nincsen pénze, ezért inkább tovább bontják a Mahir-oszlopkat.

27 KOMMENT

  1. Orbán Viktor emlékeztette rá a kormánytagokat, hogy ő komolyan gondolta, hogy senkit sem hagynak az út szélén, és feltárta, hogy titokban idejekorán megversenyeztette Mészáros Lőrincet és annak fiát, és az utóbbi el is nyerte a lépegetők beszerzésével kapcsolatos tendert.
    Továbbmenve, az első, 73-as trolira emlékeztető modellek már rendszerbe is álltak.
    Az utasok jó véleménnyel vannak az új járművekről az első tolástesztek után.

  2. Masum

    […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nonetheless really really worth taking a search, whoa did one particular learn about Mid East has got a lot more problerms too […]