Orvosok, gyógyszer és WC-papír nem, diszkógömb és szobabeerbike viszont lesz benne.

hipszter_dok.jpg

A fiatalok igényeinek és az egészségügyi ellátórendszer pénzügyi lehetőségeinek megfelelően épül meg hamarosan a Szent Hipszter Drink & Health névre keresztelt kórház. A “megépül” a szó hagyományos értelmében természetesen nem helytálló, hiszen a célra egy meglévő kórházat – feltehetően a közeli Rókust – fogják nem felújítani, és telerakni lomtalanításban talált kórházi eszközökkel, használt elsősegély dobozokkal, és eritreai orvosokkal. A romkórházban készpénzzel és kártyával nem lehet majd fizetni, a bejáratnál kell az épületben használható HP (HálaPénz) nevű fizetőesztközt váltani.

Az épületben különböző tematikájú osztályok várják a gyógyulni vágyó fiatalakot. Így például, az I. Belgyógyászati – Gasztroenterológiai Osztály főleg gyomor és vesepanaszokat okozó DJ-szetteket és tofu készítményeket fog kínálni, a Pathológia pedig szabadulószobaként fog működni, ahonnan nem lesz kiút. A kórtermekben is minden a szórakozva gyógyulni vágyó fiatalokat fogja szolgálni, ezért a 20 ágyas szobákban alapfelszerelés lesz a diszkógömb, a szobabeerbike és egy speciális eszköz, ami tequilázásra és ágytálnak is használható.

A beruházó szerint a helynek egyedi magyaros hangulatot az fog adni, hogy a hagyományos kórházi ellátást próbálják adni a vendégeknek, így a gyógyszereket és WC-papírt mindenkinek magának kell hoznia, a kórházba kerüléshez pedig mindenkinek egységesen 4 órát kell várnia a kórház részeként működő Folyosó bisztróban.

8 KOMMENT

  1. Egész(ség) ügyi felmérés eredményei

    Az ágyszám csökkentő bizottság megállapítása szerint, a rendszerváltásnak van a legtöbb betege! A szülészet munka nélkül. A belgyógyász nyomorfekéllyel ápolja betegeit. A törvényhozásban a szív (elég)telenség aggasztó méreteket ölt. Ugyanakkor a vörös vérszívók kóros elszaporodása figyelhető meg, ami a szervezetet tovább gyengíti. A terepeauták tanácstalanok a kezelést illetően! Folyton vért kölcsönöznek, de a beteg saját vérét elszívják eladják! A sebész tehetetlenül nézi a sok sebből vérző országot! A fülész nem érti az elharapózó süketséget a jajkiáltások iránt! Az idegorvos idegbajt kap a sok bolondtól, aki őt akarja orvosolni. Az elmeorvos eszelősen keres egy ép elmét, hogy viszonyítási alapja legyen a bolondság eldöntéséhez. De nem talál olyan bolondot, aki hajlandó lenne magáról egy elmeorvosi vizsgálatot nyilvánosságra hozni. Az urológus a kiválasztást nem tudja feljavítani. A pangó vizelet a hólyagok feszülését okozza, s ez újabb feszültséghez vezet. A vérben felszaporodó vizelet az agy működését rontja (húgyagyúság), ami a katasztrófa bekövetkeztét előrevetíti. A boncmesterek a halálos kór okát boncolgatják. S a gyilkos vitákban erkölcsi hullák termelődnek, akik aztán temetetlenül tovább ülnek az ülésteremben.
    Cseppben a tenger, egészségügyünkben az egész ügyünk. 1992.

  2. @ornagy50: varanus.blog.hu/: Kispályás dolgok ahhoz képest, hogy az Európát rombadöntéssel fenyegető menekültválság közepette a NATO 36 000 katonával és mérhetetlen haditechnikával most éppen az Oroszország elleni háborút gyakorolja a Földközi-tengeren.