Az új, kormányzatközeli hírportál elindulása után a főszerkesztővel, G. Fodor Gáborral ültünk le értékelni.

201509-gfodor.jpg

Túl vagyunk az első napon. Milyenek a visszajelzések?
Ahogy Bede Márton mondaná, vagyis mondta volna, amikor még menő volt: 888=MENŐ. Ennyicskeh.

Az eredeti tervek szerint legalább fél éve futnia kéne az oldalnak, miért volt a csúszás?
Fonódtunk, mint a budai villamos, vágesz? Akartunk valamit ami friss, fiatalos, és érted, mi ilyen középkorú csókák vagyunk, de azért vágjuk még a rokkenrollt. Aztán inkább mégis castingoltunk elég sokáig, de nem kanapéval, hehe. Meg konverzt kell hordani, azt is megtanultuk közbe.

Kiket céloz meg az oldal? A dizájn alapján a fiatalokat.
A keményen dolgozó kisembereket. De haha, nem azokat, akik hajókon meg ládákban mennek ide-oda, vágod. LOL, Trónok harca, érted? Hehe. Na ez a marhulás megy a szerkiben is!

És miért 888? Nem lett volna jobb az eredeti via.hu-ötlet?
Hú, hát az Árpival (Habony Árpád – a szerk.) rengeteg nevet dobáltunk fel a táblára, volt hegylako.hu, mert csak egy maradhat a végén, érted, meg volt skubizzalerrera.hu, de a 888 az ilyen könnyen megjegyezhető cumó. Mer érted, digitális kor meg minden, nincs idő három betűnél többre szarás közben, hát NEM? XD

Sok kommentelő szerint már most túl sok az káromkodás, és ez hiteltelenné teszi a cikkeket. 
FASZT XXXD! Te tudod, hogy a G mit jelent a nevem elején? Dzsí, vágod, mint az O. G. Sámson, keményen bele a közepébe, bazmeg. Semmi buziskodás, toljuk a tuttert, a héterek meg szívószállal szopkodhatják kifelé a trágyaszórónkat. Nem? De. Ennyikeh.

A címlapon a legjobb hiphop-albumok, mellette egy kis menekültes okítás, aztán öncélúnak tűnő melles tartalom. Mi alapján válogatnak?
Csináltunk egy kurvajó szűrőt, és csak a gyémánt kontenteket toljuk fel a netre. Cicák: pipa. Hiphop: pipa. Anyád tegnap este: PIPA! IKSZDÉ! Na de most komolyan, ha valami tutkó, akkor tutkó, ez nem olyan, mint a kilencgeg. Vágási feri van, nem? Ugye.

A politikai árokásás az utóbbi időben az internetre is erőteljesen kiterjedt, számíthatunk online háborúra a 444.hu ellen?
Azok meg ki a faszomok, érted? :DD Na de komolyan, mi arra számítunk, hogy a kis júzerek rátapadnak a kis golyóikkal (SZEMMÜKKEL TE PERVERZ LOL XD), pár hónap és milliók fognak majd minket szopkodni. Okosítani kell ezt a témát, vágod.

13 KOMMENT

  1. A költségek, melyek a hatalom fittogtatására pazarétoltatnak, e hatalom alapjait ássák alá. De a legrosszabb, legszemtelenebb kormány, ha azon kívül csapás nem éri, sokáig nem tartathatja fel magát!”Eötvös József Eszmék, gondolatok 1876. sorszámú gondolat.

    “Már az is nagyon veszélyes, ha a kormányzat néha, mint Platón engedélyezte, hazudik. De mindinkább bizonyossá válik, nincs nagyobb veszély, mintha a kormányzat semmi egyebet nem tud, és nem tesz, csak hazudik, vagyis ha az egész államkormányzat a hazudozáson nyugszik.” Hamvas Béla
    Japán a mosoly országa! A miénk meg kész röhej!