Élőláncot von a DK élőlánca köré a CÖF

7
4,835

Az esemény fővédnöke Élőlánczi Tamás a Századvég Alapítvány izéje lesz.

201509-allatok.jpg

A Demokratikus Koalíció szeptember 21-i “Orbán nem lövethet” című, Parlament köré szervezett élőláncához igazítja akcióját a CÖF, de már az LMP és az MSZP is bejelentkezett. A tervek szerint tehát a Parlament körül lesz egy DK-s lánc, akörül a CÖF élőlánca, amihez feltehetően hozzáláncolja magát az LMP mindhárom tagja, akiket körbevesz az egészet ellenző MSZP-sek élőlánca, amit megrökönyödött lánc-lánc Eszter láncot éneklő ovisok tekintenek meg, miközben Vona Gábor részleteket olvas fel “Az iszlám az emberiség utolsó reménye” című nagysikerű beszédéből.

Kidoboltatik

Az esemény fővédnöke Élőlánczi Tamás lesz, aki szerint a DK-CÖF akciója arra is alkalmas lesz, hogy az illegális bevándorlók (vö. MSZP szavazók) maguk is meggyőződhessenek róla, hogy Magyarország politikai elitje igenis szolidáris a rászorulókkal, illetve hogy teljes hülyék gyülekezete.

7 KOMMENT

 1. Gyurcsány szövege:
  Kedves menekültek, az kap státuszt, aki megnéz egy meccset a Panchó Arénában. Könnyítésül választhattok, hogy kivel játsszon a Puskás Akadémia:
  FTC, ETO, MTK vagy III.ker-i TVE

 2. Ez az egész annyira komikus, nehéz nagyobb viccet csinálni belőle, mint amilyen valójában.
  Amúgy ez: ‘vö. MSZP szavazók’ nyugaton teljes sebességgel pörög. A bevándorlók azokra a pártokra szavaznak, akik még többet beengednek.
  A cikk megnyugtató helyzetfelismerést mutat, gratulálok hozzá!
  A beteg média egyetlen hiteles hírforrása.

 3. Nem csodálkoznék rajta, ha kiderülne, hogy a Gyurcsányt vmivel sakkban tartja a fidesz, mert amit csinál, azt legnagyobb jószándékkal sem lehet érdemi ellenzéki politizálásnak nevezni. Viszont láthatóan jól elvan ezzel az 5-10%-kal, ami neki megadatik. Amúgy a cikk telitalálat, csak azért nem tudok rajta röhögni, mert magyar állampolgár vagyok, azaz a magyar politika napi szintű elszenvedője.