Az esemény fővédnöke Élőlánczi Tamás a Századvég Alapítvány izéje lesz.

201509-allatok.jpg

A Demokratikus Koalíció szeptember 21-i “Orbán nem lövethet” című, Parlament köré szervezett élőláncához igazítja akcióját a CÖF, de már az LMP és az MSZP is bejelentkezett. A tervek szerint tehát a Parlament körül lesz egy DK-s lánc, akörül a CÖF élőlánca, amihez feltehetően hozzáláncolja magát az LMP mindhárom tagja, akiket körbevesz az egészet ellenző MSZP-sek élőlánca, amit megrökönyödött lánc-lánc Eszter láncot éneklő ovisok tekintenek meg, miközben Vona Gábor részleteket olvas fel “Az iszlám az emberiség utolsó reménye” című nagysikerű beszédéből.

Az esemény fővédnöke Élőlánczi Tamás lesz, aki szerint a DK-CÖF akciója arra is alkalmas lesz, hogy az illegális bevándorlók (vö. MSZP szavazók) maguk is meggyőződhessenek róla, hogy Magyarország politikai elitje igenis szolidáris a rászorulókkal, illetve hogy teljes hülyék gyülekezete.

7 KOMMENT

  1. Gyurcsány szövege:
    Kedves menekültek, az kap státuszt, aki megnéz egy meccset a Panchó Arénában. Könnyítésül választhattok, hogy kivel játsszon a Puskás Akadémia:
    FTC, ETO, MTK vagy III.ker-i TVE

  2. Ez az egész annyira komikus, nehéz nagyobb viccet csinálni belőle, mint amilyen valójában.
    Amúgy ez: ‘vö. MSZP szavazók’ nyugaton teljes sebességgel pörög. A bevándorlók azokra a pártokra szavaznak, akik még többet beengednek.
    A cikk megnyugtató helyzetfelismerést mutat, gratulálok hozzá!
    A beteg média egyetlen hiteles hírforrása.

  3. Nem csodálkoznék rajta, ha kiderülne, hogy a Gyurcsányt vmivel sakkban tartja a fidesz, mert amit csinál, azt legnagyobb jószándékkal sem lehet érdemi ellenzéki politizálásnak nevezni. Viszont láthatóan jól elvan ezzel az 5-10%-kal, ami neki megadatik. Amúgy a cikk telitalálat, csak azért nem tudok rajta röhögni, mert magyar állampolgár vagyok, azaz a magyar politika napi szintű elszenvedője.