Így majd nem akarnak idejönni a bevándorlók” – indokolta a miniszterelnök.

mukodik.jpg

A déli határon készülő kerítés mellett gazdasági-politikai-mentális határzárat is csinálna a magyar kormány. A “Szarabb Magyarország” program célja, hogy annyira rossz legyen Magyarországon a helyzet, hogy ne is akarjon ide senki bevándorolni vagy menekülni, illetve a cél ennek a Magyarország képnek a tudatosítása a kerítéshez érkezőkben. “A kerítés szerb oldalára kirakjuk majd a magyar adósság adatokat, Amnesty International jelentéseket, a magyar adók listáját, és pár képet Semjén Zsolt barátomról” – ismertette a miniszterelnök a tudotosítás eszközeit rendkívüli rádiónyilatkozatában.

Persze, nem csak megírjuk azoknak, hogy szarabb lett Magyarország, hanem ezért a választók támogatásával és felhatalmazásával konkrét lépéseket is kezdeményezünk, amitől sokkal rosszabb lesz itt élni. Természetesen szó sincs megszorításokról, csupán, például, egy időre felfüggesztjük a rezsicsökkentést. Illetve egészen pontosan csak a csökkentést hagyjuk el, a rezsi marad. Továbbá lesz egy kis sorkatonai szolgálat is, mert amíg a katonák építik a kerítést, addig is meg kell védeni valakinek a hazát. És persze mindenkit megverünk kicsit, hogy lássák a bevándorlók, mi nem kivételezünk senkivel, legyen az idegen, vagy ne. De inkább ne legyen. Aztán lehetőság szerint államosítjuk a szesz árusítást, és a boltokat is a mostani liberális este 10 órás nyitvatartás helyett csak 6-ig engedjük majd kinyitni, a vasárnapi boltzárat pedig sorsolásos alapon a hét többi napjára is kiterjesztjük. És a tanároknak nem fizetjük ki a bérüket sem, de ezt talán már mondanom sem kell” – mondta Orbán Viktor, pedig nem is kellett volna.

13 KOMMENT

  1. Csak ennyi? Mi lesz a kiutazási lehetőség hároméves időszakokra korlátozásával 70 dollár zsebpénzzel, mi lesz a disszidálás mint börtönnel fenyegetett bűntett visszaállításával? Sajnos Jugoszláviára már nem mondhatjuk, hogy láncos kutya, de Ausztriára minden bizonnyal, nem? 8 évre börtönbe lehetne dugni az Orbán vicceket mesélőket, hazaárulásért ki lehetne végezni a Fideszen kívül minden párt vezetőjét, és vissza lehetne állítani a téesz rendszert, munkaegységestől. És akkor még nem beszéltem az élelmiszerjegyekről, feketézők elleni razziákról, padlássöprésről. Előttünk a múltunk! Előre!

  2. A Magyar címerben a kereszt pillanatnyilag kettős. Alkotmánymódosítással azonban hetente-kéthetente módosítani lehetne hányasságát. A menekülteket fel kell tartóztatni a határon, és aki nem tudja, aktuálisan hányas a kereszt, annak fejét kell venni. Ha valaki véletlenül kitalálná, attól meg lehet kérdezni, hogy na apukám, akkor most mondjad meg, aktuálisan hány vörös csík van a címer bal mezőjében? Pfff, ezt se tudod? Balra van a vesztőhely!

  3. Tudtam, hogy ez a fonódó villamos egy nagy terv része, sorban leállítjuk a közlekedési eszközöket építésre hivatkozva, mert gyalog könnyebb őket elkapni.

  4. Azon gondolkozom, hogy mennyi idő szükséges ahhoz, hogy végigzongorázza az összes rossz emberi tulajdonságot (irigység, maradiság, kirekesztés, önzés stb.) és kijátssza az összes félelem kártyát, amúgy kereszténypolgárilag. Vagy mikor válnak az emberek ezekre immunisakká. Merugye a románok is előveszik néhány évenként a magyar kártyát és mindig működik, kivéve, ha már annyira nyilvánvaló, hogy vannak nagyobb problémák is. Úgy látszik nálunk még nincsenek. Azért remélem, hogy az osztrákok nem húznak fel határzárat és el fogok tudni menekülni, amikor legyekura viktor tovább fokozza az őrületet.

  5. @legeslegujabbkor: Mr Pudey, (he walks about behind the desk in a very silly fashion) the very real problem is one of money. I’m afraid that the Ministry of Silly Walks is no longer getting the kind of support it needs. You see there’s Defense, Social Security, Health, Housing, Education, Silly Walks … they’re all supposed to get the same. But last year, the Government spent less on the Ministry of Silly Walks than it did on National Defence. Now we get £348,000,000 a year, which is supposed to be spent on all our available products.