Gerendai Károly szerint a lépéssel veszteséges lesz a fesztivál.

201507-sziget.jpg

„A táborok megteltek, a következő logikus lépés, hogy a Sziget fesztiválra küldjük a megélhetési határátlépőket” – jelentette be sajtótájékoztatóján Lázár János. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a rendezvény tökéletes befogadóhely lehet, hiszen sok a sátor, idén még az eddigieknél is több vizesblokk lesz, ráadásul amúgy is tele van külföldiekkel, akik nyelveket beszélnek.

Van okostelefonjuk, sok pénzért érkeztek az országba, ráadásul egész nyáron csak lődörögnek munka nélkül, pont, mint az egyetemisták” – indokolta a döntést Lázár.

A kormány további intézkedéseket is tervez a menekültek helyzetének javítására: a Szigetre kerülők ingyen szelfibotot és fejenként két repoharat kapnak. „Félek, hogy az idei fesztivál veszteséges lesz. Rengeteget költöttünk a kordonokra, erre kiderül, hogy a katonaság is megépíthette volna őket, teljesen ingyen” – reagált a helyzetre Gerendai Károly, a Sziget főszervezője.

10 KOMMENT

  1. A határ kerítésen kiskapukat és nagyobb kocsi bejárókat is kialakítanak. Lakattal fogják lezárni, de már készülnek a zománcozott táblák, hogy Kulcs a Nemzeti Lábtörlő alatt! és Belépés előtt kérjük töröljön lábat!

  2. @KovácsBélaBácsi:
    A moly nagytanács tiltakozik az embereknél, hogy tönkre akarják tenni a moly társadalom egészségét ezekkel a szintetikus ruhaneműkkel, és elmérgesítik a molyok és emberek békés egymás mellett élését. Milyen utódok lesznek, ha az anyák ilyen szemeten élnek?
    Utcai felrepüléssel követelik vissza a hosszúszárú pamut alsókat