Se aviátor-napszemüvege, se kigyúrt teste, se huszonötezer forintos bermuda-nadrágja nem volt, valaki mégis jegyet adott el neki.

sound2015.jpg

A szervezők sokáig próbálták eltitkolni, de ma reggel kikerült egy fénykép egy fesztiválozóról, aki úgy ment el a Balaton Soundra, hogy nem csináltatott magának a fodrásznál oldalt és hátul felnyírt Hitlerjugend-frizurát, és szoláriumban sem süttette elő a felsőtestét, ami soha életében nem látott még súlyzót. Persze meglett volna az esélye, hogy az arcát és a fejét eltakarja egy Ray Ban-napszemüveggel és egy GAP-baseball-sapkával, a felsőtestére pedig felhúzzon egy tisztességes Abercrombie-pólót, vagy legalább egy drága italt a kezében tartva elterelje a figyelmet a testéről, de nem.

Régen nem köpték így szembe a fesztivál szellemiségét” – árulták el a szervezők, akik maguk is megdöbbentek azon, hogy a maximális biztonsági intézkedések ellenére hogyan juthatott be a srác a fesztiválra, akiről ráadásul utóbb kiderült, hogy csak hétezer forint költőpénzt hozott.

13 KOMMENT

  1. Most komolyan ti normálisak vagytok??? A jegye meg volt,másképp be sem engedték volna.. És ha már ő azt tisztességesen ki fizette akkor hogy jöttök ti vagy bárki más ahhoz hogy ki nézzétek mindezt csak azért mert nem volt sem méreg drága öltözéke,és mert nem a legdrágább piát issza, ja és ennek fejében egy kicsit gizda is volt. És már nem azért de hogy lehettek ekkora parasztok , lehet ez volt élete első lehetősége egy rohadt jót bulizni ti meg kinézitek?? Találkoztam már pofátlan emberekkel na de ti!!!!!!!!!

  2. A Hegyalja feszt pont azért maradt el mert nem maradt a közönségben senki akinek lett volna egy valamire való turkálós farmerja. (vagy görögdinnye kibelezve a fején teleszurkálva fogpiszkálóval)

    Így inkább visszaadták a jegyeket. respect Tokaj!

  3. én is láttam a soundon a köcsögöt (egyből kiszúrtam b+, hogy nem vették észre a biztonságiak?!) panaszt is tettem oszt húztam is el rögtön a pics@ba onnan b+. Még lefotóznak vele oszt beazonosít a fosbuk.

    Kiderült asztán persze, hogy úgy jutott be, hogy a hostess lányok szexért cserébe őt is hostesslánynak öltöztették és becsempézték.