A melegfelvonulás szervezői rájöttek, hogy itthon minden tökéletes, ezért nem provokálják tovább a rendes magyarokat.

201606-pridd.jpg

„Kovács Zoltán kormányszóvivő szavai rádöbbentettek minket, hogy milyen jó dolgunk is van itt, Magyarországon. Már a puszta tény, hogy nem kell megkülönböztető jelzést viselnünk, vagy hogy mehet a tévében a Modern család, elégedettséggel kéne, hogy eltöltsön minket. Ráadásul feléltük a magyarországi rend és a katolikus egyház megdöntésére kapott többmillió dollárt is” – nyilatkozta a szervező Szivárvány Misszió Alapítvány szóvivője.

A szervezet a Pride eltörlése mellett a jövőben inkább az igazán fontos ügyekkel fog foglalkozni: külön kampányt indítanak, hogy a melegek ne lépjenek az utcára, és ha ezt mégis megtennék, ne hordjanak feltűnő ruhákat, inkább „nézzenek már ki úgy, mint aki rendesen meg tud ütni egy nőt részegen”.

A szervezők továbbá azt is belátták, hogy a Hősök terét és az Andrássy utat nem illendő saját propagandájuk céljára felhasználni. „Szégyelljük magunkat, meg úgy egyáltalán. Reméljük, egy napon gyógyítható lesz ez a betegség, és köszönjük mindenkinek ezt a nyugodt, békés egyensúlyi állapotot” – mondta az Alapítvány szóvivője, aki ránézésre leszbikus, de féltünk megkérdezni, hátha mi is elkapjuk.

Tarlós Istvánt is szerettük volna a melegekről megkérdezni, de csak annyit mondott, igyon mindenki sok folyadékot.

5 KOMMENT

  1. “ne hordjanak feltűnő ruhákat,”

    A kormány rövidesen kiadja az utcai dresszkódot általánosan, minden napszakra érvényes lesz. Külön kérvény benyújtásával az alapszín árnyalatai megengedhetők, el lehet térni a nyakkendő szélességében is indokolt esetben.