Rogán Antal szerint ennyit igazán megtehetünk, ha már ott is volt olimpia.

olimpia_budapest.jpg

„Jó hír Görögországnak, hogy már csak 2024-ig kell kibírniuk” – nyitotta meg közös sajtótájékoztatóját Rogán Antal és Harrach Péter. A két politikus együtt jelentette be: újraszámolták a budapesti olimpia költségeit, és az annyira nyereséges lesz, hogy egy az egyben meg tudja menteni a becsődölt Görögországot. A projekt természetesen csak azután indulna be, hogy két hónappal az ötkarikás játékok után megépült a hatos és a hetes metró, valamint Magyarország felvásárolta Szlovákiát.

Hogy a hátralévő éveket könnyebben kihúzzák a napi 60 euróra limitált görögök, a kormány Zsiga Marcell megélhetési szakértőt is a térségbe küldi, aki ígéretei szerint havi 150 euróra faragja majd le a háztartások fejenkénti kiadásait.

7 KOMMENT

  1. A gyáva kisfiú a sötét szobában hangosan kiáltozik: nem félek!

    Felnőtt állampolgárok bízni szoktak a rendőrségben, ügyészségben, bíróságokban, és nem mondogatják, hogy: be kell tartanod a törvényeinket vagy irgumburgum

  2. Én azt szeretném, hogy ne az egészségügyet tegyék rendbe az olimpianyereségből, hanem adják oda a fidesznek, mondjuk párttámogatás helyett. Ha így lenne én minden olimpianyereségforinthoz hozzátennék még egyet. Hiszen nyereség az lesz, ez már egészen biztos, hiszen egyrészt mindig nagyon szokott lenni, másrészt oda van írva a papírra.

  3. Vagy még azt is lehetne, hogy az egész olimpia részvénytársasági formában valósulna meg és a szükséges tőkét a fideszrajongók dobnák össze engem pedig rútul kirekesztenének ebből a lehetőségből. Esküszöm nem irigyelném el tőlük az extraprofitot.

  4. Valerijov

    “Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok aranyerét?
    Aranyérre vágynának az afrikai majomszármazékok?”

    Miért te kitől származol, aranyhaltól?