Induljon a fal!” – ezzel az ikonikussá vált mondattal nyílnak majd meg a szerb-magyar határátkelők, ha arra jogosultak kívánják igénybe venni.

bazsi_a_hataron.jpg

Sebestyén Balázs nem csupán a magyar emberek számára hiteles és kedvelt figura, de sármja, megnyerő mosolya és lehengerlő humora miatt várhatóan a környező országokból érkezőknek és oda visszatávozóknak is hamar belopja magát a szívükbe” – mondták el a Belügyminisztérium illetékesei, amikor arról kérdeztünk, miért éppen Balázs.

További érv volt Balázs kiválasztásakor, hogy a Morning Show miatt megszokta a koránkelést, így az sem zavarná, ha hajnali ötkor kellene kvízkérdéseket feltennie a Szegedtől délre fekvő zöldhatáron kúszó koszovóiaknak, hogy aztán helyes válaszok és az iratok ellenőrzése után elhangozhasson a várva várt mondat: „Induljon a fal!”

Rossz válaszok esetén Balázs egy nagy, fekete, göndör parókában, egy üveg pezsgővel kívánna kellemes hazautat.

A szerb illetékesek még nem kommentálták a döntést: szeretnének előbb megnézni pár epizódot a Vundersőn és Zuperszexiből.

5 KOMMENT

  1. Nem fekete parókában, hanem afro-amerikai parókában.

    A “zöldhatáron kúszó koszovóiak” kifejezés is rasszista. A határ ősszel sárgás-barna, télen fehér. Kikéri magának azt, hogy zöld.

  2. A felvetés alapvető hiányosságot tárt fel a kormány működésében! Elfelejtettek egy csókosnak jól fizető pozíciót kreálni a bevándorlók elleni csatában
    . Ezért a hibáért remélem valaki bűnhődni fog!