A kereszténydemokraták szerint nagyon sikeres a vasárnapi zárvatartás, eddig már több mint 2400 gazdasági bevándorlótól sikerült megvédeni a kiskereskedelmet.

201506_kdnpsemj.jpg

„Azt hitték, idejöhetnek Miskolcról, Szegedről, meg az ilyen helyekről, és csak úgy munkát vállalhatnak hétvégén. Megmutattuk nekik, hogy ez nem így megy” – nyilatkozta a KSH legújabb statisztikáiról Semjén Zsolt. A KDNP elnöke szerint már eddig is túl sokan dolgoztak a boltokban, ráadásul neki úgy hozzák az ételt, szóval lényegében mindegy is.

„Jellemző, hogy a baloldal a túlórákat és a vasárnapi boltban dolgozás miatt a családtól külön töltött vasárnapokat rossz dologként szeretné beállítani.” – folytatta Semjén, aki szerint aki Magyarországra jön, akkor sem veheti el a magyarok munkáját, ha a jófajta négerekhez tartozik. „Lássuk be, aki kifizet 4-5 ezer dollárt, hogy egy kamionba zsúfolva átcsempésszék a határon, az igazából háborús övezetben is nagyon jól elboldogulna. Meg amúgy is, rohadjanak meg” – zárta le az érvelést a KDNP elnöke.

9 KOMMENT

  1. Nem értitek, mert így nem is érthető.
    Fordítva van alattatok a ló.!

    Épphogy a vasárnap véd meg titeket (már akit) a munkától, ehhez a szeretet, a szolidaritás és a humanizmus kormányának semmi köze.
    Mi lenne veletek, ha nem lenne vasárnap? Jönne a szombatra hétfő?

  2. Tudom ide vicceset illene írni, de most inkább okoskodok. A kdnp a vallásos emberek legrosszabb oldalát képviseli. Szeretetről szó sincs. Könyörület, megbocsátás.. ugyan már.
    Változástól való félelem? Minden ismeretlentől irtózás? Bármilyen másság (értsd: szűken vett közösségen kívüli, nem mindenben teljesen ugyanazt gondoló mondó) utálata? Egyén tisztelet? Na ez már mind jöhet.

  3. A Híradóban most mondták be, hogy szenzációs dolgot találtak. Tudósok most fedezték fel, hogy több évvel ezelőtt Semjénnek volt egy értelmes mondata. Még vitatkoznak, hogyan szerepeljen ez a statisztikákban