Egy Líbiából érkező, korábban autószerelőként dolgozó férfit talált irodájában, dolgozóasztalánál a miniszterelnök ma reggel.

menekult_viktor_1.jpg

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint ez az eset is jól illusztrálja, mekkora veszélyt jelentenek a bevándorlók a magyarok munkahelyeire. A miniszterelnök titkárnője szerint a 49 éves Kazim al-Galib gyorsan beilleszkedett. Ma ebéd után Lázár Jánossal tárgyal, majd egy fehérjeülepítő üzem ünnepélyes megnyitójára hivatalos a délután folyamán.

A miniszterelnök védelmét ellátó TEK egyelőre csak annyit közölt, hogy vizsgálják az esetet, de mindenesetre összetörtek három szolgálati Audi Q5-öst.

14 KOMMENT

  1. Ha-ha-ha.

    index.hu/kulfold/2015/06/15/semmi_panik_minden_ajtot_bezartunk/
    Sáskaként támadják meg a kamionokat a menekültek Calais-ban

    index.hu/kulfold/2015/06/15/magyar_kamionsofort_tartoztattak_le_angliaban/
    Behajtogatják a tükreidet, szétvágják a ponyvát, ha olyan áru ami vihető el is viszik. Ha nem tud felszállni, akkor bosszút áll a kocsin. És te csak ülsz a fülkébe és imádkozol hogy induljon meg a sor és érj le legalább a körforgalomba.

  2. Kedvelem a viccet, de ezen sajna nem bírok már nevetni. A bibliai hét csapás közül most megkaptuk a sáskajárást, rötyögjön akinek van kedve hozzá

  3. Lehet bibliai hét csapást emlegetni, – lehet sopánkodni, átmenetileg bezárkózni…- Ám azt se fejtsük el,hogy mindez az új-népvándorlás, nem okok nélkül indult meg. – Nem kell nagyobb politikai érzék ahhoz,hogy azt is megértsük: ezeket a kialakult gazdasági – politikai ellentéteket az emberiség a multban saját maga termelte ki…. saját magának!!!

  4. “Ma ebéd után Lázár Jánossal tárgyal” Tyuhh! És Lázár észre sem vette, hogy Kazim al-Galib ma magrebi arab tájszólással tárgyalt vele, annyira megszokta főnöke érthetetlen szófordulatait. Működött a metakommunikáció!

  5. @Toportyán Zsóti:
    Szép kilátások, ha már azoktól is rettegünk, akik nem is a mi országunkba szeretnének eljutni.
    De megvan a megoldás: egy nagy kerítést húzunk az országunk köré, és kiírjuk nagy betűkkel, hogy “Magor láger”

    Kicsit sajnálom most magam pár percig, mert ha Magyarország a múltban nem lett volna befogadó nemzet, én meg sem születtem volna 🙁