A tónál nyaraló turisták csalódottak, hogy a vasárnapi kánikulában nem vásárolhatnak. A KDNP megoldást javasolt.

balaton.jpg

“A legésszerűbb megoldás az, ha az egész Balaton zárva tart vasárnap, így elkerülhetők a boltok előtti tumultusok és konfliktusok” – áll a KDNP közleményében, melyben a párt az egész Balaton vasárnapi zárv atartását javasolja.

Az intézkedés magában foglalja az autópálya-lehajtók és a vasúti sorompók vasárnapi lezárását is, valamint a strandokon lelakatolnák a vízbe vezető lépcsőket is. Csak a hat négyzetméternél kisebb, családi tulajdonú stégek lehetnek nyitva abban az esetben, ha azokon csak családtagok tartózkodnak – áll a KDNP közleményében.

11 KOMMENT

  1. Szerintem az egész Balatont le köll csapolni a picsába! A zemberek úgyis lazsálni járnak oda, ez pedig egy munkaalapú társadalomban megengedhetetlen! Az 5 napos munkahét, meg az a sok szabadság minden baj forrása! Tessék hétfőtől péntekig szépen dolgozni, szombaton meg szintén dolgozni, csak nem pénzért! Ki kell találni a szombati ingyen munkának valami jó nevet! A kommunista szombat az nem jó, mert nem komcsi a kormány, hanem legyen mondjuk nemzeti összefogás szombat, vagy valami hasonló! Vasárnap meg délelőtt mise, délután meg meccs!

  2. “családi tulajdonú stégek lehetnek nyitva abban az esetben, ha azokon csak családtagok tartózkodnak” Hoppá! A családi stégentartózkodhatást OKJ családi stégentartózkodási tanfolyamhoz és vizsgához kell kötni! Ez még nem jutott senkinek eszébe???

  3. A déli határra tervezett kerítés próbaverzióját a Balaton körül építik meg, a népek vasárnapi távoltartására. A templomok köré varsaszerű csapdákat építenek, amelyek belső terébe vasárnap délelőtt csak bemenni lehet.