A miniszterelnök megértette a hét eleji esőzések üzenetét, egyben megoldást is talált arra, hogyan lehet a magyarokat megmenteni, a bevándorlókat pedig nem.

orban_barka.jpg

A nyár folyamán további heves esőzések várhatók, mi pedig tudomásul vesszük, hogy az EU így üzen nekünk” – nyilatkozta tegnap Orbán Viktor, hangsúlyozva: „A kormány két és félmilliárd forintot különített el a költségvetésből egy olyan stadion alakú bárkára, amelybe heves esőzések esetén a teljes magyar lakosság befér, és az özönvizet egészséges szurkolással, köredzésekkel, sporttársi hangulatban vészelhetjük át.

A miniszterelnök arra nem tért ki, hogy a bárkába a bevándorlók is beférnek-e, hanem csupán egy félmondattal utalt arra, hogy „ha magyarországra jössz, tanulj meg úszni”.

10 KOMMENT

  1. Azt nem lehet a plakátra ráirni hogy “ha Magyarországra jössz, akkor becsületes legyél, mert tolvaj politikusból, és hazug keresztény pártpolitikusokból már van elég !”

    Te pedig aki ide belépsz dolgoznod kell, mert ha nem dolgozol, akkor a politikusoknak nem lesz mit ellopniuk . Ezért dolgozz keményen !!

  2. Szerintem a Hírcsárda hazudik. Magyarország eleve hajó, méghozzá gyorsnaszád! Ezt már régóta tudja mindenki, mert mini.elnök úr megmondta! Csak a libsik mindig keverik a szart! Különben is mini.elnök úr tud vízen járni, és ha kell, egyesével menti meg azembereket! Bezzeg a Gyurcsány, az inkább a multikat, meg a bankárokat mentené meg, mert gonosz! Haaaa, tudna vízen járni! De nem tud. Mer’ hüjje!

  3. @Black Hole: A minielnökúr megment mindenkit akit méltónak gondol, de a kiválasztás szempontjain még vitatkozik a kormány (Orbán és Lázár)

    @tobias2: Baloldalra álljanak a muszlimok által, jobb oldalra a keresztények által erőszakoltak, középen tobias2 foglal helyet a háremével.

  4. @legeslegujabbkor: mire odáig jutottam, hogy inkább ne, addigra megtettem, és egész beleszédültem! Vízióm támadt! Azt láttam, hogy szombaton mini.elnök úr játszani fog, és vág egy mesterhármast a Finneknek, majd meccs után szerényen azt nyilatkozza, hogy “A kövér a halálom!”.