„Nyilván előre tudtuk a lottószámokat” – exkluzív interjú!

11
36,881

Orosz Márton, a Pénzcentrum.hu vezető szerkesztője részletesen elmondta lapunknak, hogyan posztolhatták ki előbb a lottószámokat, mint a sorsolás.

201506-chem.jpg

HírCsárda: Hatalmas a botrány az interneten, állítólag előbb kirakták, hogy elvitték a főnyereményt, mint ahogy kiderültek a lottószámok.
O. M.: Persze, hogy kiraktuk. Maga is kirakta volna, ha tudja, nem? Két éve mindig kirakjuk, de eddig senki sem vette észre.

Hogyan képzeljünk el egy lottósorsolást? Mennyivel előre érkezik meg az eredmény?
Ehhez az egészhez kicsit messzebbről kell indulni. Hallott már a HAARP-ról?

Kidoboltatik

Az időjárás-irányító amerikai antennaerdőről, aminek állítólag a március 15-i havazás is köszönhettük?
Pontosan, és nem csak állítólag. Nos, az egész csak egy elterelés, az igazán fontos dolgokról.

Kik által?
Ne legyünk naivak. Az emberiség gyenge, és valakiknek magukhoz kell ragadniuk az irányítást. De ennél többet nem mondhatok, elég nagy bajban vagyunk már így is a Központnál.

Úgy érti, önök is felsőbb érdekeket szolgálnak?
Nem, a brüsszeli NRK (Nemzetközi Reptilián Konferencia) felsővezetése csak iránymutatást ad, és csak nagyon ritkán állítják kézi vezérlésre az egyes hatalmi ágakat.

Addig elég a chemtrail?
Igen, általában működik. Most viszont itthon akadt egy kis probléma a gépekkel, nem volt meg a heti szórás, ezért tűnhetett fel a internetezőknek, hogy túl hamar kiraktuk a sorsolás eredményét.  

Egyáltalán, miért éri meg ez önöknek? Mit akarnak elérni ezzel?
Maga is tudja, hogy mi vittük el azt a pénzt. A médiaelnyomás, a politikusok korrumpálása nem olcsó dolog, viszont fent kell tartanunk azt a látszatot, hogy az átlagemberek is nyerhetnek. Ez a rendszer alapja. De többet tényleg nem mondhatok.

Többen azt is felvetették, hogy a számok valamilyen rendszerré állnak össze.
Nézze, megtörtént, úgyhogy elmondhatom. 1918: Washingtonban megtörténik Trianon előkészítése. 1755: III. Károly többszázezer románt telepít Erdélybe. 1956: az irányításunk alól kikerült Magyarországot szovjet csapatoknak álcázott nemzetközi erőkkel rendszabályozzuk. 1983: a HAARP-rendszer első, sikeres tesztüzeme. És végül 1990, amikor a delegált vezetőink sorozatos eredménytelenségét látva végleg átvettük Magyarország irányítását.

Ez nagyon ijesztően hangzik. Azt akarja mondani, hogy igazak az összeesküvés-elméletek?
Látta ön a Saul fia című filmet? Vett utána kólát? Naugye.

11 KOMMENT

  1. 😀 És a szabadkőművesek? Vagy őket legyőzték a gyíkemberek? Ötszáz év viszály után megvívták végső ütközetüket a Karthágó romjai alatt.
    Egyébként az a szomorú, hogy olyannal, aki a chemtrail hülyeségben hisz, én még találkoztam is.

  2. Csak egy icipici problémám van a magyarázattal, az időpont mellől hiányzik az a kicsi komment, hogy frissítve … ekkor és ekkor. Ezt ugyanis mellé teszi a rendszer, ha az eredeti időpont után belepiszkáltak a cikkbe.
    Persze én elhiszem ezt a sztorit is, ahogy mondták, miért ne tenném. De inkább nem veszek lottót, mert az a hülyék adója.