A közel négy milliárd forintnyi, brókerházban tartott közpénz visszaszerzését bállal ünnepli meg a Külügyi és Külgazdasági Minisztérium.

szijjarto.jpg

Az eseményen, amelyen többek között Calvin Harris, Steve Aoki és Fischer Iván húzza a talpalávalót, várhatóan állami elismerést kap több jelenlegi kormánytag, illetve miniszterelnök. A szervező Miniszterelnökség szerint szerencse, hogy készpénzben kapták vissza a milliárdokat, ugyanis nagyon jól néz ki ennyi pénz egyben. Az eseményen a cateringet a Borkonyha és Onyx biztosítja, a Quaestor-károsult szoclib pánikkeltők és provokátorok távoltartásáról pedig a TEK gondoskodik majd.

“Gyurcsány Ferenc, maffiabaloldal, Hagyó Miklós” – kommentálta a hírt Szijjártó Péter.

8 KOMMENT

  1. @Dinkainka: nem nyúltak le semmit! Minek ez a lenyúlós sztori? Nem nyúltak le semmit……az hogy a Tarsoly Csabesz adott pár milliárdot a Vikinek ….meg a Petinek, ….és a másik Petinek ….az az még nem lenyúlás!
    Ahhoz meg senkinek semmi köze hogy a Tarsoly Csabesz mint kezd a pénzével. -szerintem!
    …… meg különben is a pénz jön s megy. Na és most jobbára ment a Zemberektől …és TECCETTEK VÓNA FORRADALMAT CSINÁNI vagy MI A FSZÉRT SZAVAZTAK EZEKRE?
    GONDOKOGGYÁ MAGYAR!

    ezek most okosba megcsinálták ….inkább már örüljetek neki minthogy holmi idegen nyúlja le. Most már biztos hogy magyar embernél marad a pénz. NEM MINT A GYURCSÁNYI IDEJÉBEN! ÖRÜLJETEK! ….. s boldogok lesztek mert boldogok a szegények mert övék a Zisten országa!
    nA ÍGY AZÉRT MÁR CSAK JÓ? ….vagy nem?